Film

A miniszter félrelép

magyar vígjáték, 99 perc, 1997 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

274 szavazatból
Szerinted?

  Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának - de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális "kihívás" neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője.
  Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal... A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!

  Forgalmazó: InterCom

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Linkek:

  • Népszabadság 1997. december 11.: Félrelépések Két új magyar film jelenik meg a mozikban egy hét leforgása alatt. Az egyik még...

  Vélemény:


  2017. április 10. 07:18
  A leghíresebb filmek is tele vannak bakikkal. Ajtófélfába fejelő rohamosztagos megvan, ugye? Ettől még nem tehetségtelen balf*szok és kutyaütő hobbifilmesek forgatták a Star Warst. ;)

  2017. április 8. 13:25
  Az egyik jelenetben belóg a mikrofon a képbe. Látszik, hogy profi filmesek készítették.

  2016. augusztus 13. 09:44
  Már régen láttam ..és a napokban ismét megnéztem ..
  de volt benne egy akkora poén,ami annyira jó volt..hogy rég nevettem már ennyire egy filmen...hálásan köszönöm nekik ezt az élményt :)
  10 pont !!

  Összes hozzászólás