A Monkees megteremtése

Bakancslistához adom
Making The Monkees
angol dokumentumfilm, 2007

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

1967-ben egy tévés gyerekműsorban részt vevő négy ismeretlen művész vált a világ legnagyobb popbandájává. Amerikában kapósabbak voltak, mint Elvis és a Beatles együtt. Ők voltak a The Monkees. Anarchista tévéműsorukkal és hamar népszerűvé váló számaikkal olyan kultuszt teremtettek, amely még napjainkban is életképes. A The Monkees nem mindennapi együttes volt: úgy emlegették őket, mint az első pop együttest, amelyet a szórakoztatóipar teremtett. A mézesmázos mosolyok és a nyúlós popszámok mögött egy olyan gyilkos üzleti vállalkozás húzódik, amelyet a pénz, az ego és az az ambíció hajt, hogy ők legyenek Hollywood leghíresebb személyiségei. Egy üzleti vállalkozás, amely végül könnyek között ért véget.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Anditos 2012 dec. 14. - 16:46:52 Előzmény hunky dory
Kicsit patetikusra sikeredett a film tartalmának leírása. :-)
A Monkees valóban a Beatles mintájára jött létre, de aki ismeri a dalaikat, az tudja hogy nem nagyon emlékeztetnek a british beat zenére. Szerintem nagyon jó számaik vannak, egyediek, nagyon kedvelem õket. Valóban a sztárrá válás közben tanultak meg zenélni, de ha nem lettek volna tehetségesek, akkor ezt nem tudták volna véghez vinni. Velem pl kizárt, hogy sikerült volna. :-) Nem akartak bábok valamint fél-playbackes banda lenni, ezért képezték magukat. A sikeres élõ koncertek bizonyítják, hogy valóban õk zenéltek és nem véletlenül lettek világhírûek.
9/10
hunky dory 2010 júl. 25. - 14:57:34 9/10
Érdemes megnézni! fogalmam nem volt róla, hogy sikeresebbek voltak a Stones-nál és a Beatles-nél, miközben kb kamu volt az egész..
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu