A mostohaapa 3.

Bakancslistához adom
Stepfather III
amerikai-angol horror, 1992

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A mostohaapa miútán újból kiszabadul, plasztikai műtéten esik át, majd azonnal új családot keres magának. Ezúttal egy mozgássérült gyermekes anyukát szemel ki magának, mindent elkövetve boldogságuk érdekében, mégha ez sok hullával is
jár...

Stáblista:

Szereplők

Keith Grant / A mostohaapa
Christine Davis
Jennifer Ashley
Andy Davis
Brennan atya
Mark Wraynal

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
gimbiikeeh 2012 ápr. 14. - 03:37:03 6/10
Egyszer nézhetõ film. Nagyban hasonlított az 1. és a 2. részre.
6/10
offtopic
feketevipera 2011 dec. 26. - 19:54:04 Előzmény Naphinel
Nincs mit, egyszer majd nézd végig, hogy saját szemeddel lásd a befejezést. :))
Naphinel 2011 dec. 25. - 22:48:03
Köcce, akkor tényleg a végén aludtam el. :)
feketevipera 2011 dec. 25. - 18:29:19 Előzmény Naphinel
SPOILER

Igen, volt olyan, hogy a kiskölyök kirúgta a létrát a fickó alól, aki beleesett valami présfélébe, és az szépen bedarálta. Fröcskölt a vér, a gyilkos bácsi kb. félig széttrancsírozódott, anya és fia között jött a nagy egymásratalálás, a kiscsávó bejelentette, hogy tud járni, és ölelkezve kimentek, miközben giccsesen andalító zene szólt, kellemes kontrasztot alkotva a vértõl csöpögõ darálóval. Kb. ennyi volt az utolsó 5-10 perc.
Naphinel 2011 dec. 24. - 07:49:00 Előzmény feketevipera
Mi lett a vége? Mert én a nagy kinti kerti-üvegházas üldözéskor bealudtam. Az még megvan, h a kiscsávó létrástól eldönti a pasast, aztán se kép, se hang.
feketevipera 2011 dec. 23. - 23:00:44
Ez is kedves és emberbarát film, karácsony környékén ideális néznivaló (ennél jobb már csak az volt, amikor gyerekkoromban Ceausescuékat kinyírták, sajna azóta sincs olyan jó program az évnek ebben a szakaszában). Már az elején belecseppenünk egy kellemes arcmûtétbe, ezt követõen a doktor bácsi viszonylag hamar elhalálozik, a picopata gyilkos bácsi hathatós közremûködésének köszönhetõen. Utána meg elkezd hullani a jónép, szerencsére. Kicsit azért érzõdik a filmen az alacsonyabb költségvetés, meg hát nyilvánvalóan túl sok újat nem tudnak felmutatni a történetben, ez a rész is kb. arra épül, mint az elsõ kettõ, csak talán nem annyira színvonalasan. Egyszer azért megéri megnézni, jókat lehet rajta kacarászni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu