A Nagy Duett

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar show-műsor, 2011

Értékelés:

295 szavazatból
Szerinted?

Hatodik évadához érkezett a TV2 nagysikerű showműsora A Nagy Duett. A profi énekesek és a hangokkal kissé hadilábon álló ismert párjaik hétről hétre állnak színpadra, hogy bebizonyítsák, övék a legszórakoztatóbb, legmeghatóbb vagy épp legviccesebb duett. Wolf Kati a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmunddal, Tóth Andi a Guiness rekorder Rippel Ferivel, Kollányi Zsuzsi a sármos Kamarás Ivánnal, Marcellina a fesztiválrajongó Pumped Gaboval, Csobot Adél a televíziós legenda Rózsa Györggyel, Takács Nikolas a kézilabdázó Tápai Szabinával, Gönczi Gábor a képernyőről és színpadról egyaránt ismert Erdélyi Timeával, Gergely Róbert a kalandvágyó Megyeri Csillával, Horváth Tamás a mindig jókedű Balázs Andival, Szabó Ádám pedig a balettművész Keveházi Krisztinával ragad majd mikrofont.

A párosok felkészülése elkezdődött, sorsukról ezúttal is a nézők és A Nagy Duett zsűrije: Nagy Adri, Kasza Tibi és Pápai Joci dönt majd. A szavazás azonban a korábbiakhoz képest egy kicsit megváltozik. A produkciók alatt a nézők 1-10-ig pontozhatják a párosokat a TV2 Live applikáció segítségével, majd a zsűri is kiosztja pontjait. A két legkevesebb pontot gyűjtő páros közül az esik ki, akire kevesebb voks érkezik a műsor végi extra szavazáson.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Kockat szept. 14. 00:12:18 Előzmény napraforgó
Én azt hittem, csak Instagramon van hashtag, de kiderült, hogy majdnem minden social felület érti: https://kreativwebdesigntanfolyam.hu/hashtag-tortenet-es-utmutato/
lijo21 2018 jún. 03. - 08:08:13 Előzmény napraforgó
Igaz!...Igaz!...IGAZ!
6/10
nikato 2018 máj. 28. - 17:58:37 6/10
Furcsa "nóták" voltak az utóbbi adásban. A zsűri minek van? Csak azért, hogy mindenkinek 8-9-10 pontot adjon? Keveházy kb. 2 pontot érdemelt volna. Ha annyira jók akarnak lenni, adjanak 6-ot, 7-et, de ennél többet miért kell? Senkit nem pontoznak le aki rossz, max. 8-ig.
10/10
marisál 2018 máj. 27. - 20:27:16 10/10
Teljes mértékben egyetértek "napraforgóval", nem is értem, honnan veszik ezeket az ismeretlen dallamtalan számokat? Biztos kézzel választják ki mind a hazai, mind a világsztárok repertoárjából a félresikerült nótákat, aminek se füle, se farka, nincs dallama, és a kutya sem ismeri! Nem tudnának ütős, listavezető, fülbemászó számokat adni szegény szereplőknek, amit mindenki ismeri? Bereczki Zoli kellene ide! Ő legalább profi módon tudná összeállítani a műsort! Vissza kellene csábítani!
napraforgó 2018 máj. 21. - 09:01:10
Én idén nem nézem a Nagy Duettet. A szereplők felét nem is ismerem, oilyan senki celebek, engem kicsit sem érdekelnek. Az énekszámokkal hasonló a a bajom, mint az előttem szólónak. Ismeretlen, dallamtalan, semmi számokat kell előadni és ez ritkán sikerül a laikusoknak.
Én nem hiszem, hogy itt az énekszámokat pontoznák, sokkal inkább az előadóakat, azt, hogyan is tudták hozni a számukat. De egy noname előadó egy ismeretlen számmal - hát....
Szerintem nem ez a műsor az, amelyen ismeretlen előadókat kell "felfedezni", arra ott van az X faktor, meg a Megasztár, és főleg nem ismeretlen számokat kéne "futtatni", arra tessék újra divatba hozni a Tácdalfesztivált.
Ennek a műsornak eredetileg az volt a célja, hogy egy ismert előadó egy másik ismert emberrel, akinek nem kenyere az éneklés, közösen megmutatják, hogy tudnak valamit létrehozni, valami olyat bemutatni, ami igazából egyiküknek sem tartozik a mindennapi életébe (mert az ismert énekes pl. nem abban a műfajban dolgozik).
Régen volt olyan szórakoztató műsor, hogy operaénekesek táncdalokat énekeltek, ismert táncdalénekesek meg operát. Na az valóban jól sikerült műsor volt.
10/10
marisál 2018 máj. 20. - 20:36:27 10/10
Hát igen, Gönczi Gabi szólóénekesként gyenguska, de a kiváló énekeseket is lehúzza a rossz dalválasztás! Erről nem ők tehetnek, a szerkesztők ötlik ki, nekik kellene erre figyelni, hogy a nézők is szórakozhassanak! Szegény szereplőknek olyan dalokat adnak, amit a kutya nem ismer, de még az se lenne baj, ha lenne egy kis dallama! Némelyik szinte élvezhetetlen! Hiába készülnek teljes bedobással, a pontozás a dalnak is szól, amit nem ártana figyelembe venni! A populáris számokat kellene előtérbe helyezni, és a mesefigurákat kihagyni, igazságtalan azzal szemben, aki egy normális számot kapott, hiszen nem a mesefigura fogja kapni a több pontszámot! Ez a Nagy Duett, ahol énekeljenek ismert, szép, dallamos számokat, amiket szívesen hallgat az ember! Tudom, hogy nem egyezhet a véleményem mindenkiével, és lesz, aki azt mondja, ha nem tetszik, akkor ne nézzem, de én tényleg úgy gondolom, hogy idén nagyon rosszak a számok! Remélem, ez még változik a műsor végéig!
6/10
nikato 2018 máj. 18. - 17:28:48 6/10
Gönczi olyan hamis, hogy az már fáj! Rossz hallgatni!
olahmiki1959 2018 máj. 17. - 18:12:25
Nagyon szeretem Balázs Andit és Horváth Tomit, de az Earth, Wind & Fire szám katasztrófa volt!
Nem ők tehettek róla, a világ legjobb funky (és még számtalan más stílust magába foglaló) zenekarának hangzását, ritmusát, az énekesek hihetetlen hangmagasságaival, temperamentumával, lehetetlen utánozni, totális baklövés volt ezt a számot Andiéknak feladatként adni.
Ettől függetlenül, remélem, még sokáig bent lesznek a műsorban, mert máskülönben, nagyon szórakoztatóak.
6/10
nikato 2018 máj. 09. - 19:53:19 6/10
Erdélyi Timinek brutálisan jó hangja van! Rózsa Györgynek inkább adjanak egy műsort, Majka vagy Tilla helyett már mehetne is!!!
Még egy dolog: Ebben a műsorban már mindenki terhes???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AzErzsike 2018 máj. 08. - 21:48:44
Rózsa György pénzért mindent?
Gabrella 2018 ápr. 23. - 16:40:18
A tegnapi adás 1 nagy bunda volt.
6/10
nikato 2018 ápr. 23. - 08:09:20 6/10
Tudom, hogy Gönczi Gábornak van zenekara, de a csapatukban inkább mondanám Erdélyi Timit a profi énekesnek, mint Őt. Abszolút nincs jó énekes hangja.
offtopic
napraforgó 2017 jún. 10. - 13:40:45
Ne is fáradj, kedves. Ezt a sz@r, ahogy mondod, sokak kedvence, sokan letöltötték az applikációt és szavaztak is (én spec. nem, de ez ugye mindegy is neked), a csatorna újabb évadot tervez, stb. Neked azt ajánlom, hogy ne nézd. Nézd helyette Brad Pitt széles mellkasát, meg hasonlókat, meglehet, azok kielégítenek...

Nem mehetnél már el a bánatba? Regisztálj valami új felhasználónéven és trollkodj valami más fórumon...
offtopic
Ezüstliliom 2017 jún. 06. - 14:18:22
Fura. Most meg már látszik... Talán a javítások miatt nem láttam az elõbb. Bocs!
offtopic
Ezüstliliom 2017 jún. 06. - 14:17:28
Kedves Moderátorok!
Miért töröltétek a Napraforgónak írt válaszomat? Titok, hogy milyen címen lehet hibákat bejelenteni ezen a fórumon???
offtopic
Ezüstliliom 2017 jún. 06. - 14:12:19
Valamit összekeversz. A fórum moderátorainak semmi közük ahhoz, hogy egy TV adó hogy adja le egy sorozat egyik részét. Ezen a mélcímen csak itteni technikai probléma miatt érdemes segítséget kérni.
offtopic
napraforgó 2017 jún. 06. - 13:32:30
Jajj, oh jajj, már megint itt a troll!

Hol van egy moderátor???
napraforgó 2017 jún. 06. - 13:30:12
Köszi. Én még csak egyszer írtam a moderátoroknak, mikor évekkel ezelõtt véletlenül magyar helyett törökül nyomtak be egy sorozatbeli epizódot. Mondjuk, semmi sem változott, és késõbb se adták le magyarul, de vélhetõen azért továbbították az illetékeseknek...
Ettõl az email címtõl sem várok sok változást....
offtopic
kanyádport 2017 jún. 06. - 13:13:07
hibabejelentes@port.hu

Én ide írtam.:)
napraforgó 2017 jún. 06. - 13:02:02 Előzmény RedTiger
Én nem tudtam, hogy meghalt a Port.hu kitalálója, sajnálom, nyugodjon békében. Mondhatom, jobb volt az egész régebben, úgy, ahogy volt, most nekem is több a bajom vele. És nincs egy elérhetõség, ahol reklamálni lehetne! Mert a moderátorok nyilván nem arra valók, hogy a szoftver problémákkal foglalkozzanak.
Összes hozzászólás