A nagyon nagy ő

Bakancslistához adom
Shallow Hal
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-német vígjáték, 113 perc, 2001

Értékelés:

273 szavazatból
Szerinted?

Hal Larson (Jack Black) nem valami nagy szám, de igényei és kritikus megjegyzései azok vannak, ha nőkről van szó. De a kutya se megy el vele, ezért kihasználja a váratlan lehetőséget. Tony (Anthony Robbins), a motivációs guru felajánlja, hogy hipnózissal segít rajta. A gyors kezelés után Hal csak a nők belső értékeit veszi észre. Nemsokára vadul szerelmes lesz a kövér Rosemarybe (Gwyneth Paltrow). Mauricio (Jason Alexander) szintén pancser barátja rá se ismer, és mielőtt végzetesre fordulna Hal sorsa, minden eszközzel azon dolgozik, hogy visszaterelje a helyes útra.
Bemutató dátuma: 2002. március 21. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sorozatneked.hu márc. 22. 20:05:12 4/10
4/10

Hát ez nagyon gyengus volt és harmatszegény meg kínos. És nem a szinkron miatt, mert a többséggel ellentétben és megértettem, hogy miért Lang Györgyi lett a szinkronhangja. Egyszerűen nem tudtam nevetni rajta. Talán egy jelenet volt benne, amikor őszintén nevettem fel és nem kínomban, a vége felé, amikor

SPOILER

megcsókolja a bejárónőt.
offtopic
spekimen 2015 ápr. 21. - 22:46:31
Ajjaj el fogok veszni, az elõbb az a nyakas szöveg most meg ez a gyönyörû nyak, már a két szemfogam ki is nõtt ...
offtopic
spekimen 2015 ápr. 21. - 22:33:22
Elmondok neked egy "titkot". Orvosilag megállapított, hogy nálam túlteng a tesztoszteron, már szinte nem egészséges szinten. Szóval ez a magyarázat, a nagy ... és az ilyentén közelítõ viselkedésemre, de személyesen-élõben, vagyis nem virtuálisan jóval visszafogottabb vagyok ám. Egyébként meg nyílt lapokkal játszok nem értem mi ezzel a baj? :D
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 22:23:15
Rosszul mondtam: elõbb elmélkedünk a pokoli világról, amivel annyira felhúzzuk magunkat, hogy egymásnak esünk és akkora energiákat szabadítunk fel, hogy ez által jobbá válik a világ, mikor erre rájövünk, azután már nincs megállás ... :D
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 22:18:40
Pedig én már abban a hitben voltam, hogy lenyomunk egy óriási numerát, utána meg elmélkedünk még egy kicsit errõl a pokoli világról, aztán alszunk egy jót és másnap kezdjük elölrõl :(
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 22:04:28
Ja, csak ennyi, hogy édeskevés, hát tudod mit lesz*rom. Ezt nem itt fogom megtárgyalni veled, hogy neked mik az igényeid.
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 21:56:59
Talán azért, mert a Csillagok között fórumán -és talán az egész fórumon is-, én vagyok az egyetlen, aki valamennyire megért -ezt te magad ismerted el ott.
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 21:43:23
Ja elnézést, de én úgy értettem, hogy aki rajongani is tud érte, márpedig te nem.
Most mit bizonygassam, folyamatosan azt sugallom, hogy meggyõzõdhetnél felõle, de te folyton ellenállsz :D
Miért is féltékenykedsz?
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 21:21:36
Dehogy vagyok szerelmes -gondolom te se gondoltad komolyan- Roahba, de azt elismerem, hogy különleges nõ. A Csillagok között-ben egyedüli nõként van jelen és nagyon érdekes, szenvedélyes és mély gondolatai vannak. Szóval ritka „példány”.
Benned tetszik ez a tüzes temperamentum, csak az nem, ahogy ezt az energiát a Csillagok között fórumán vezeted le, ahelyett, hogy az anakondámat kényeztetnéd azokkal a …
Utána elmúlna egy jó idõre a küldetés tudatod :D :D
offtopic
spekimen 2015 ápr. 20. - 15:47:35
Nahát, ezt érdekes olvasni tõled, hiszen, te mondtad a Stan és Pan hasonlatot, ugye emlékszel? Mindenesetre épp ezért vagy ennek ellenére tennék egy próbát(ha másért nem, hát a kíváncsiság miatt), hogy jön ki kockahas azokkal a hatalmas … -kel. :D Mit szólsz mindehhez?
Qksika 2015 ápr. 18. - 12:22:10
Szerintem is elég gáz és egyáltalán nem természetes, az pedig, hogy az ellentétek vonzzák egymást, egy orbitális hazugság.
Két teljesen különbözõ ember, tûz és víz, egy örökmozgó és egy tohonya , egy szuper intelligens és egyszerû faék, egy ápolt igényes és egy mosdatlan trampli, stb., stb., soha nem tud együtt élni tartósan.
Az agárdi termálfürdõben láttam tavaly nyáron egy kb. 130 kilós nõt tangában, falatka melltartóban az 50 kilós, egy fejjel alacsonyabb pasijával kézen fogva sétálgattak, a nõ öntelt, elégedett fizimiskával, hiszen mindenki megfordult utánuk, mert el se tudta senki képzelni legvadabb álmaiban sem, hogy ilyen létezik, illetve persze, hogy létezik, hiszen vannak túlsúlyos nõk, de hogy mindez tangában?! Egy iszonyat volt szegény.
Szerencsétlen nyápic, gyufaszál ürge az érdeklõdõ, csodálkozó, ámuló, bámuló tekintetek miatt azt hitte, hogy a szuper csaja a strand szépe és õ is büszkén lépdelt, mintha megütötte volna a fõnyereményt.Amikor a nehézbombázó le akart ülni a plédre, az egész család (a nyápic és a szülõk) erõlködve engedték le lassan, hogy nehogy nyakát törje és bombatölcsér kunkorodjon a füvön alatta, amikor meg föl akart állni, még a szomszéd pléden ülõ idegenek is segítettek felhúzni. Hogy együtt vannak-e még, hááááát........?!A nyápicnak csak kinyílt már a szeme és remélem a hölgyet is kezeli valami obezitológus, ha élni még pár évtizedet.
huber 2015 ápr. 18. - 10:40:54
Erre mondják,hogy az ellentétek vonzzák egymást.Ez teljesen természetes.
Sz Peter 2015 márc. 13. - 23:19:01
"nem kellene ilyen gúnyosan hozzájuk állni"?

A film pont nem ezt teszi!
Fatudi 2015 jan. 11. - 13:04:38
Szerintem is borzalmas volt ez a magyar szinkron. Attól, hogy valaki kövér, még nem jelenti azt, hogy mély a hangja (ld. pl. Mike és Mollly). Azért kíváncsi lennék, hogy eredeti nyelven Gwyneth a saját hangján szólal me vagy eltorzították? Eredetiben sajnos nem láttam a filmet :-(
Véleményem 2015 jan. 10. - 22:09:14
Csak lépegettem a csatornák között és megszólalt ez a gyönyörû nõ egy olyan hangon hogy úúúúúúúú ááááá ez egy vízilóééé??? Basszus lapoztam is tovább.
bazsa007 2015 jan. 10. - 21:49:00 Előzmény noraio
Nem véletlenül ilyen a szinkron. Szándékosan egy "kövérebb" nõi hang szinkronizálja, hogy hangban érezzük a különbséget. Természetesen Gwyneth Paltrow "bevált" magyar hangja nem ilyen. Szomorú, hogy ezt valakinek el kell magyarázni.
noraio 2014 máj. 24. - 22:00:48
ÚÚÚÚRISTEN!!! Egyszerûen érthetetlen, rémes, botrányos Gwyneth Paltrow szinkron hangja. NaGGYon gáz! Látni akarom annak az arcát aki azt mondta: "Igen, ez az a hang, megvan!" Tönkre vágja az egész filmet... Na jó, el is kapcsolom
atticusworld 2014 máj. 24. - 21:49:43
Lang Györgyi a csaj szinkronhangja?
Hematit 2014 máj. 24. - 18:51:41
Nálunk pl.: a lányomnak és nekem, nagyon hasonlít a hangunk,annyira,hogy telefonban sokan összetévesztenek bennünket. :)
10/10
morning glory 2013 aug. 16. - 13:39:26 10/10 Előzmény Petrapetrus
Egy tartalmas szórakoztató vígjáték.
Szerintem pedig igenis van mondanivalója ami nagyon is aktuális és sok emberre igaz ebben a tökéletességre törekvõ világban mégpedig hogy a másik embert nagyító alatt vizsgáljuk míg a saját hibáinkat nem vesszük észre. Lásd pl. a filmben a kopasz alacsony zömök pasit randira hívja a csinos csaj de nem megy el vele mert lelóg a nagylábujja!!!!
Mikor a nõkrõl van szó õ is és a barátja Black Jack is nagyon igényesek saját magukat pedig eléggé felértékelik!!
Szerintem sokan félreértették a filmet itt nem a duciság-csinosság ellentétén van a hangsúly. A fõszereplõ lehetett volna sovány ámde csúnya is csak akkor nehezebben tudták volna érzékeltetni a vicces jelenetekben hogy a férfi másnak látja a lányt. Vegyük például a vetkõzõs bugyis jelenetet stb...

A lényegét a filmnek Black Jack fogalmazza meg a barátjának mikor megkérdezi tõle milyen nõ az ideálja, és rákérdez: "ha ez az álomnõ randizna veled érdekelne téged hogy csak te látod szépnek és rajtad kívül mindenki csúnyának tartja?" Ekkor esik le a barátjának is hogy nem az számít hogy a nõ csúnya hanem hogy a barátja istennõt lát benne!
Vagyis hogy a szépség relatív, és bár vannak vitán felüli vizuális élmények, hogy kinek ki a nagy Õ az valóban ízlés kérdése.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu