A nap híre

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar hírműsor, 25 perc

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Véleményműsor. Botrányos, meglepő, nagy hatású: terítéken a nap három legfontosabb híre, melyekről három szókimondó vendég formál véleményt kendőzetlen, vitatkozó, vagy éppen humoros hangnemben.

A műsor ismertetése: Botrányos, meglepő, nagy hatású: terítéken a nap három legfontosabb híre, melyekről három szókimondó vendég formál véleményt kendőzetlen, vitatkozó, vagy éppen humoros hangnemben.

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Kit Fisto máj. 19. 18:40:27 1/10
Az ellenzék újabb nagy ötlete: Kössék általános iskolai végzettséghez a szavazáshoz való jogot.
Ezt amiatt tartanák jó ötletnek, mert szerintük az iskolázatlan szavazók a jobbodalra szavaznak. Ha nem szavazhatnának, kevesebb lenne a jobboldali szavazó. A tudatlanság éppen a baloldalon van, ez az "ötlet" is egy kiváló példa rá.
1. A szavazáshoz való jog alapvető állampolgári jog, nem köthető iskolai végzettséghez. Minden a 18. évét betöltött olyan állampolgárnak joga van szavazni, akivel szemben nem áll fenn bírósági ítélet, ami tiltaná a közügyek gyakorlását.
2. Szánalmas ez a hozzáállás, és hogy nem látnak tovább az orruknál. Mindkét oldalra szavaznak a kevésbé iskolázottak és a magasan iskolázottak is. Csak a jobboldalra többen. Mindkét táborból.
1/10
Kit Fisto máj. 09. 19:15:20 1/10
A Medián baloldali érdekeltségű közvéleménykutató intézet szerint a Fideszeseknek szimpatikusabb Ororszország, mint Ukrajna és szimpatikusabb Kína, mint az USA.
Érdekes kutatásokat végez a Medián! Nagyon fontos, megérdemlik a pénzüket! (nem)
Én nem hiszem, hogy ez a két állítás igaz lenne, és azt sem, hogy lenne bármi jelentősége annak, hogy ezek közül kinek ki a szimpatikus.
Mindig Fidesz szavazó voltam, most először éppen nem, de mindegy, mondjuk, Fideszes vagyok. Nekem éppen szimpatikusabb Ororszország, mint Ukrajna. Na és? Akkor mi van? Miért lenne szimpatikus Ukrajna? Mondjuk, mert elnyomja a magyar kisebbséget? Mert Zelenszkij hátbatámadott minket, miközben segítettük a menekülteket? És nem csak a magyarokat, hanem az ukránokat is. Ő pedig azt állította, hogy nem teszünk semmit, csak mert nem küldünk neki fegyvert? Miután 600000 menekültet befogadtunk, és segélyszállítmányokat küldtünk Ukrajnába? Semmit. Jó tudni, hogy ez semmi. Nem várok érte hálát, még köszönetet sem. De legalább ne biztatgassa ellenünk az úniót! Nem sokat tudok Ukrajnáról, szinte semmit. De ezt már tudom. Nem szimpatikus Putyin, elítélem a háborúját, de nem szimpatikus Zelenszkij sem. Ukrajnáról nem tudok mást, csak a legnagyobb teherszállító repülőgépet a világon, és azt, hogy az elnökük nem akar nekünk semmi jót.
Kína, USA, hát ez hülyeség. Mutassanak nekem egy Fidesz szavazót, akinek szimpatikusabb Kína, mint az USA! Kínában diktatúra van. Ennyi. Az USA-ban minden nagy és jól néz ki. Elképesztő hely. Szuper az űrkutatásuk. Ha dolgozol, ott jól élhetsz. Kedvelem? Naná!
Edmond Dantes máj. 04. 16:59:34
Úgy látom, itt A nap híre címén a RT magyar nyelvű adása megy 24 órában. Az sem hiszi el, aki írja.
Lizus-ka máj. 03. 20:01:46 Előzmény Lizus-ka
Kb. ennyire volt érdemes az unalomig ismételt propaganda szöveged. Ez dettó.
1/10
Kit Fisto máj. 03. 18:53:23 1/10 Előzmény Lizus-ka
Érvelésed brilliáns, erre nem tudok mit felhozni.
Ja, mégis: A legújabb baloldali hír, Putyin már előre szólt Orbánnak az ukrajnai invázióról! :DDDDD
Persze, persze - Zelenszkijt bedughatnák már a gyogyóba! Ma láttam, politikusok látogattak el hozzá, szépen felöltözve a protokoll szerint, drága öltönyök, ruhák a nőkön, a Zelenszkijen gyakorló gatya meg valami kapucnis felső és póló. És persze borosta! Ezzel is azt akarja mutatni, mennyire háború van. DE azért ott, a tárgyláson nincs háború! Addig azért felöltözhetne rendesen, megtisztelhetné vele azokat, akik segíteni mennek hozzá. Mekkora paraszt!
Lizus-ka ápr. 29. 19:17:58 Előzmény Kit Fisto
Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...Bla, bla, bla...
1/10
Kit Fisto ápr. 29. 18:59:49 1/10 Előzmény Lizus-ka
Egy fideszes sem nyivákol, a baloldaliak teszik. Az árstopra is kezdettől azt mondták, hogy nem kéne, a benzinárstopra is, mert szegény MOL mi lesz vele, de amikor lejárt az idejük, kérdés volt, hogy továbbra is maradnak-e, ők nyivákoltak a műsorban, hogy most mi lesz, ha nem marad, hú de drága lesz minden. Mert azt hitték, hogy nem fog maradni, és már előre fűteni akarták a közhangulatot. Csak hogy maradt egyelőre. Ezután újra nyivákolnak, hogy de ez nem jó, mert majd a "végén" úgyis mi fizetjük ki. Akkor ezeknek mi kéne? Most legyen, vagy ne legyen? Ha nem lenne, az lenne a bajuk, ha van, az a bajuk. Ilyen rosszindulatú és ostoba ellenzék nincs még egy a világon.
1/10
Kit Fisto ápr. 29. 18:50:37 1/10
Felteszik a kérdést: Hová lett a Lánchíd felújítás?
Kérdezzétek a karácsonyt! De elmondom mi volt, mert ezt biztos nem lengeti nektek a balos média:
Tarlós már meg volt egyezve a kormánnyal, hogy a kormánytól kap rá x milliárdot (9-et?), és ő megcsinálja a felújítást. Sajnos közbejött a választás, a budapestiek leváltották Tarlóst karácsonyra, és ő pedig nem hajlandó megcsinálni, mert kevesli rá a pénzt. Pedig teli kasszával kezdett, és a kormány neki is ugyanúgy megadná azt az x milliárdot, amit még Tarlósnak ígért. De karácsony szerint nincs rá elég pénz. Na ide lett a felújítás. És a faültetés is ide lett, amit még a kampányában igért: Nem ültetett, hanem kivágott fákat. De gondolom, erre már egy baloldali sem emlékszik.
1/10
Kit Fisto ápr. 29. 04:40:53 1/10
Nem tudom, ki ez a nő, valami képviselő, talán momentumos, vagy párbeszéd..? Valami elképesztő gyűlölet árad belőle, és gonoszság. Azt mondja, nem érti, Orbán miért nem áll ki az emberek elé, és ítéli el Oroszországot és Putyint, és miért nem mondja ki, hogy népirtás, meg mészárlás amit csinálnak?
Na akkor figyelj, megmondom te buta liba: Mert Orbán nem hírolvasó!
Lizus-ka ápr. 09. 13:11:10 Előzmény szabzero
A sok "nagyeszű" lelkes fideszes szavazónak szólhatnál már, hogy ne nyivákoljanak a kevés nyugdíj/közmunkabér, stb. megélhetési problémáiról a drágulás miatt. Hisz mindannyian ezt akarták, akkor vivátozzanak és tapsikoljanak.
szabzero ápr. 07. 14:02:54 Előzmény Lizus-ka
Na, örülök hogy megvagy. Már aggódtam hogy megviseltek az események.. :)
Lizus-ka ápr. 07. 07:58:27 Előzmény DUNAWÖLD
Légy boldog, hogy ilyen világban élsz: https://g7.hu/kozelet/20220407/leszavaztak-a-fideszre-de-kozben-mindenki-panaszkodott-porognek-a-szavazatszamlalok-beszamoloi/ Sokat elárul a nagyon sötét lelkedről. Remélem van bőven pénzed, amivel a szerencsétlen szegény embereket támogatod majd vidéken, mert nem érdemelnek mástól segítséget.
1/10
DUNAWÖLD ápr. 07. 04:32:57 1/10 Előzmény DUNAWÖLD
Màs testrésszel is lehet àm zongoràzni!!! 😵☹️👎👎
1/10
DUNAWÖLD ápr. 07. 04:29:01 1/10 Előzmény Kit Fisto
Ilyen silány ellenzéket a Föld nem hordott még a hàtàn... Csak a 133 nap "csoportulásàt", akik utõdai közöttük vannak.
Arra lennének hivatva, hogy jobbat mondhanak, hogyan csináljuk. Ezeknek csak egy tehetségük van, orbánozni.
1/10
DUNAWÖLD ápr. 07. 04:23:35 1/10
" Minden tiszteletet megérdemel", mondja "Jeszenszkiről", aki "Ze" ( haha) ez a vén csontos arcú ürge...
Meg kell nézni:
https://youtu.be/WyN0N057WfU
1/10
DUNAWÖLD ápr. 07. 04:20:28 1/10 Előzmény Kit Fisto
Nem ez az a Magyar György , aki ūgyvéd, 500+ milliót leperelt a Magyar Àllamról a köztörvényes bűnözők javàra? ( Aminek a 60%-àt megtartotta).
ÉS igazad van. 98% - a tanerőnek veszettūl ballib.
Màr 13 évesek orbànoznak.
Magyar- történelem szakosok szégyenteljes kàdàr- kontraszelektáltak.
Voltam okyan suliban Kispesten, ahol a wc kulcsa nemzeti szalagon lóg... Amiből mi kokàrdàt hordunk.
1/10
DUNAWÖLD ápr. 07. 04:10:48 1/10 Előzmény Lizus-ka
Ne aggódj, nézzūk! Megkaptad a vàlaszt tegnapelőtt!
Màs kérdés, így elnézem a vörös fejjel szakértő öreg harcost, és még a 4x 2/3-ból sem értenek.
Hogy egy klasszikust idézzek:
Ha nem érted, nem tudom megmagyaràzni.
Lizus-ka ápr. 01. 19:52:41
Nem is értem, amikor manapság annyi tévécsatorna között lehet választani, akinek ez nem tetszik, miért nem nézi a kedvenc csatornáit (Hír TV, M1,M2, stb.)
1/10
Kit Fisto márc. 30. 15:16:07 1/10
Elég öt pecet nézni, és fel is megy a pumpa. Folyamatosan hazudnak, rágalmaznak, gyűlölködnek. Az egyik azt mondta: látta Orbánt egy hosszú asztalnál tárgyalni Putyinal, és utána Orbán azt mondta, hogy békét csinált. Jó anyagot szedhet! Orbán sosem mondta, hogy ő békét csinált volna, azt mondta, békemissziót teljesített, aminek során tolmácsolta Putyinnak az únió és Magyarország kérését, hogy ne legyen háború, senki sem akar háborút. Később felajánlotta, hogy tartsanak nálunk tárgyalást, Putyin és Zelenszkij. Mi ebben szívesen közreműködünk, a béke megteremtése érdekében. De mindez a baloldal szerint nem más, mint hogy Orbán a "haverja" Putyinnak. Ez akkora hülyeség, hogy már a dedóban is gáz lenne, nem hogy valakik ezt komolyan gondolják.
Van valami balos cég, (Závecz?) ami felmérte állítólag, hogy Budapest és a fiatalok az ellenzéket támogatják. Egyrészt, éppen az a mostani választás egyik meglepetése, hogy most még Budapest sem baloldali, ahogy mindig szokott lenni, hanem már átbillent, és jelenleg a kormányra szavazók vannak többségben. A fiatalokat befolyásolják az iskolákban, ahol a balos tanárok (szinte mind az) oltogatják őket a kormány ellen. Tehát ezt még el is hinném, de inkább mégsem. A Závecznek semmit.
Egy öreg s*ggfej tolja a civilezést, hogy ők civilek így, úgy, közben kőkemény baloldali hozzáállása van és akkor nem értik, hogy mi a baja a kormánynak a "civilekkel". Mert ők pártatlannak hazudott baloldaliak! Csak ez.
A szokásos hazudozás, nincs itt semmi látnivaló. Már nagyon várom, hogy lássam a képüket (4 éve is nagyon látványos volt) amikor szembesülnek azzal, hogy nem ők nyertek. Mindig valami 2-3 százalékra teszik a kormány előnyét, aminek köze nincs a valósághoz, inkább csak ahhoz, amit ők szeretnének. Mert azzal valahol tisztában vannak, hogy ők állnak vesztésre. Mégis, amikor majd újra a Fidesz-Kdnp nyer, nem fogják érteni, és csalással fogják vádolni a kormányt, és olyan dolgokat követelni, ami nagyon drága, vagy nem is lehetséges. (újraszámlálás, új szavazás) De én meg vagyok győződve arról, hogy páran már meg is írták a csalásról tartandó beszédjüket, napokkal a választás előtt.
Arra uszítják a szavazóikat, hogy a gyermekek érdekét, jogait témázó népszavazást támadják meg, azzal, hogy a papírt tegyék zsebre és vigyék ki, majd dobják el a kukába. Még a gyermekek sem számíthatnak tőlük semmi jóra, kiszolgáltatnák őket az ilyen-olyan erkölcsű tanároknak, az lgbtq aktivistáknak, ahelyett, hogy a szülők totális jogát mondanák ki a gyermekek nevelésében.
Egy érdekesség, ami a mostani műsorban is elhangzott, eképpen: "Amikor Orbán hatalomra került"
Az ellenzék mindig a hatalomról beszél, hogy hatalomra kerülni, sosem arról, hogy kormányra. Mindig azt mondják, hogy ha átveszik a hatalmat, nem azt, hogy a kormányzást. Ez nagyon árulkodó a felfogásukról. Ők hatalmat akarnak, csak is abban gondolkoznak, nem a kormányzásban, egy ország működtetésében. Ők úgy tekintik, hogy Orbán és a Fidesz (mert mindig Fideszt emlegetnek a kormány helyett, pedig az országot nem a Fidesz vezeti, hanem a Fidesz-Kdnp kormány) vették el tőlük a hatalmat, és ezért gyűlölik Orbánt, és a Fideszt. Ők vissza akarják szerezni, és meg akarják torolni, amit úgymond elszenvedtek. A gyűlölet viszi őket, nem a politikai ambíció. Ezzel szemben a kormány, és abból senki, sosem emleget hatalmat, ők a kormányzásról beszélnek. Nagy különbség a két oldal között! Én nem hatalmaskodni akarókat szeretnék kormányra, és nem olyanokat, akik rendre igennel szavaznak az eu és ep magyarország ellenes szankcióit felvető szavazásain. Ismétlem, magyarország elleni szankciókról volt szó minden esetben, nem Orbán, Fidesz, vagy a magyar kormány elleni szankciókról.
fricsi01 2021 aug. 17. - 17:56:16
bbbbrrrrrrrrrrr
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu