A Nascar fenegyerekei

Bakancslistához adom
NASCAR Racers
amerikai rajzfilm sorozat, 2000

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A nem túl távoli jövőben játszódó sorozat, 4 fiatal sofőrből álló csapat izgalmas életét követi, mialatt körbeszáguldják az egész világot, magas fordulatszámú versenyautóikon.
A "Fastex" Csapat versenyzői edzett atléták, akik folyamatosan próbára teszik mentális és fizikai képességeik korlátait - átlagos emberek, átlagon felüli kihívásokkal szemben. Hűségesek a csapatukhoz, tisztelik a rajongóikat és szenvedélyes fair play játékosok.
A Fastex Csapat tagjai kiélezett helyzetekben küzdenek ultramodern autóikban, miközben levegőben röpködnek, és irányítják a sodródó, pörgő, száguldó közlekedést a Motor City országútján.
Míg a bátorság és a csapatmunka gyakran győzelemre viszi a "Fastex" Csapatot, 4 hősünknek saját személyiségével is meg kell küzdenie, hogy sikeres aszfaltördögök lehessenek.
Mark McCutchen - az "Ellenőr" folyamatosan meg kell, hogy feleljen az apja és a nagyapja által ráhagyott autóversenyzés kiválósága szellemének, Megan Fassler - a "Méregzsák" folyamatosan műszaki tehetségét próbálja bizonyítani, Steve Sharp - a "Repülős" egyfolytában azzal küzd, hogy legyőzze érzelmi és fizikai gyengeségét, amiért le akar mondani a Légierő Akadémia megbizatásáról, és Carlos Rey - a "Mutatványos", a vad versenyző, aki képes minden kockázatot vállalni a végső győzelemért.
Mind a versenypályán és azon kívül is, a legnagyobb akadály a "Fastex" Csapat számára, az ipari óriás, a Fassler Technologies tulajdonában lévő, "Rexcor" Csapat. Garner Rextont személyes, vérbosszú hajtja Jack Fassler és a csapata a "Fastex" ellen.
A fantasztikus, szuperdinamikus, turbo vezérlésű autóikkal a "Fastex" Csapat tagjai óriási sivatagokon, sűrű dzsungeleken kelnek át, hogy elérjék a kockás zászlót, és joggal mondhassák, hogy ők az ASZTFALT ÖRDÖGEI!

Stáblista:

Szereplők

Megan "Spitfire" Fassler hangja
Mark "Charger" McCutchen hangja
Steve "Flyer" Sharp hangja
Miles McCutchen hangja
Garner Rexton hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
orsusz 2006 jún. 28. - 21:59:30
Ennél az is jobb ha bedobod a gébbe a Need For Speed játékodat és mész pár kört!Eskü ez a rajzfilm egy autóversenyzõs brazil sorozathoz hasonlít!Nagyon de nagyon béna!