A nemek harca

Bakancslistához adom
Battle of the Sexes
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol-amerikai vígjáték, életrajzi dráma, 121 perc, 2017

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Billie Jean King profi teniszező és nem mellesleg a nők érdekeiért harcoló feminista. Tökéletesnek hitt élete egy csapásra megváltozik, amikor férje megtudja, hogy viszonya van egy nővel. Nem sokkal később az ex-teniszbajnok, Bobby Riggs, igen nagy összeget ajánlj fel neki ha részt vesz az úgynevezett "Nemek csatájában" és kiáll ellene. Billie a versenyt megelőzően kemény edzésprogramon vesz részt, Bobby azonban a biztos győzelmet remélve inkább a marketinggel és a nő gúnyolásával foglalkozik.

Stáblista:

Szereplők

Billie Jean King
Bobby Riggs
Marilyn Barnett
Rosie Casals
Gladys Heldman
Priscilla Riggs

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Zoli ViSonka 2018 márc. 16. - 20:29:33 5/10
Hát nem egy nagy cucc. imdb 7 hogyan? :)) Én max egy 5öst adnék rá. semmi extra és még hosszú is volt...
Nagy1A 2018 márc. 08. - 13:05:17
Sajnos nekem sem! Nem egy nagy durranás a színészi játék sem, hogy ez mitõl érne Oscart...........
OFF
Ami a teniszt illeti, ott viszont le a kalappal elõttük...............egészen jó ütögettek.
Az akkori nõi teniszrõl meg megegyzik a véleményem Riggs-el. Egy 55 éves ember partiban volt velük..........ez mindent elmond! Egy Willams felmosná a pályát velük!
Aztuán a melegek melengetése sokadszor........Így, diszkréten elviselhetõ, de azért kíváncsi lennék, hogy a jóképû férje, hogyan nyelte be a dolgot ilyen..........bocs.....ne haragudj, hogy megzavartalak titeket.........csak nyugodtan..........stílusban??? Legalább megkérdezte volna, hogy befeküdhetek közétek? :))
6/10
dandelion83 2018 febr. 18. - 07:53:10 6/10
Nekem sajnos nem tetszett. Pedig Emma Stone nagy kedvenc, de valahogy ez most nem az én filmem volt. De lehet, hogy csak rossz idõpontban talált meg. Nekem kissé vontatott volt, nem igazán tudott lekötni. 6/10