A nővér

Bakancslistához adom
Nurse 3-D
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 84 perc, 2013

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Abby Russell nappal az ápolónők gyöngye, éjszaka azonban tőrbe csalja a hűtlen férfiakat és brutális módon végez velük.

Stáblista:

Szereplők

Abby Russell
Danni Rogers
Dr. Robert Morris
Rogan detektív

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Atis88 2020 jan. 22. - 09:37:01 2/10
Ez nem horrorr, csak egy feminista, férfiakat teljesen leegyszerűsítő/sértő logikátlan és következetlen hentelés, amit megpróbáltak horrorként eladni. Az elején a film megpróbál nekünk ésszerű indokot találni a férfiak hentelésére, mely eleinte még valamilyen szinten működik is. Viszont azzal, hogy főszereplők kétségtelenül elmeroggyant és a végén ez abban teljesedik ki, hogy már bárkit lehentel, aki az útjába kerül, teljesen elrontják az egészet. Ráadásul az, hogy a csaj gyakorlatilag pillanatok alatt teleportálgat ide oda, végképp idegesítővé is teszi a filmet. CSak az erotikus jelenetek miatt kap 2 pontot. 3-at akartam elsőre, de aztán eszembe jutott, hogy bugyiban fürdés? na ne már. Így marad a 2 pont. Na meg a főszereplő feje borzalmas, választhattak volna szebbet is egy ilyen filmhez...
olahmiki1959 2019 máj. 10. - 07:00:02
Borzasztóan affektáló, mesterkélt a főszereplő csaj szinkronja, a segge viszont jó.
"B" kategóriás film, de az utolsó félóra jó, izgalmas, látványos.
Egy mellékes kérdés: a hölgyek bugyiban szoktak zuhanyozni??? Ne már...!
JOHN48 2019 máj. 09. - 16:24:52
Nurse 3-D
(2013)

Abby Russell nappal az a nővér, akire minden különösebb hezitálás nélkül bárki rábízná az életét. Éjjel azonban más, a szexuális kisugárzását felhasználva feleségükhöz hűtlen férfiakat csal lépre és brutálisan kivégzi őket. Amikor Danninek, a fiatal nővérkének gyanússá válik Abby viselkedése, a nőnek valamit tennie kell.

Nemzet: amerikai
Stílus: thriller
1/10
The Cortez 2019 febr. 08. - 17:15:56 1/10
Ez egyértelműen a Maniac/Elmebeteg pofátlan koppintása. Vagy inkább primitív, feminista változata. Szinte ugyanaz a sztori, séma, indíték, csak kiforgatva és lebutítva. A főszereplőnk itt ezúttal egy kurva, aki férfiakat provokál, gyilkol, ráadásul még biszex is, de inkább a csajokat preferálja (femik ugrálhatnak örömükben!) A film legszánalmasabb része az eleje, amikor a pszichopata elmondja: „ribancnak látszom...ez pusztán egy álca”. Rohadtul nem álca, mivel a munkahelyén, és a magánéletében is kurvaként viselkedik. A palikat szándékosan hergeli, hogy azok rámenjenek, majd ezért kicsinálhassa őket (szóval hajaz a Knock Knockra is). Tehát a kezdő monológgal még hülyének is nézik a nézőket. A kiszemeltjével is tipikus pszichoként bánik: átveri, manipulálja, csúnyán kihasználja, háta mögött kavarja a szart, később durván zaklatja. Eredetibb és ésszerűbb ötlet lett volna, ha a gyilkos nem cserkészi be áldozatait, és ha valóban hűtlen tagokra vadászik, vagyis nőkre is. Enélkül a film csak egy hazug, ócska koppintás.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu