A parancsnok

Bakancslistához adom
The Commander
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol krimi, 145 perc, 2003

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Nő létére Clare Blake figyelemreméltó karriert futott be a férfiak által dominált londoni rendőrségnél, és jelenleg egy kiemelt bűnesetekkel foglalkozó nyomozóegység parancsnoka. Néhány évvel ezelőtt Blake tartoztatta le gyilkosságért James Lamptont, aki életfogytig tartó büntetést kapott, ám jó magaviseletének köszönhetően feltételesen szabadlábra helyezték, és azóta egy bestseller megírásával is hírnevet szerzett magának. Blake egyik kollégája azonban meg van róla győződve, hogy Lampton egy másik gyilkosságért is felelőssé tehető, és feltett szándéka, hogy lebuktatja őt. A dolgok akkor kezdenek igazán bonyolódni, mikor Blake és Lampton intim kapcsolatba kerülnek egymással, és a nő nem tudja eldönteni, hogy a férfi őszinte érzelmeket táplál-e iránta vagy csak manipulálja őt.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Commander Clare Blake
DCS Les Branton
Graham Warner
George Hart
James Lampton

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kárpáti Éva 2013 okt. 03. - 10:02:32
Nagyon jó kis krimi! Bár az elsõ részt csak félig láttam, a másodikat sem elõlrõl, de ha ismétlik, akkor megnézem feltétlenül az egészet. A végefelé nagyon izgalmas.
A fõszereplõ miatt néztem meg, mert a Helen Hunt-ban is hasonló szerepet játszott és az is nagyon izgalmas és emberi volt.
tramonto 2012 nov. 06. - 20:09:13
Semmi elõzetes? Tv újság szerint - a már több híres színész alakításával készült filmen alapul - bûnözõ (üldözött) és a rend felügyelõje (üldözõ) között kialakulandó vagy kialakult románcról szól. Te pedig zsebivel törlöd a szemedet, és könyörögsz a rendezõnek, hogy a nem is olyan nagy a bûnt követett el vagy derüljön ki, hogy a fantoma volt a tettes.