A Playboy-sztori

Bakancslistához adom
Hefner: Unauthorized
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 97 perc, 1999

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A világ legsikeresebb férfimagazinját útnak indító Hugh Hefner élete diadalút, amelyet kevesen élhettek meg. A szegény családból származó kis Hugh furcsa játékokat űzött tízévesen: adta-vette a pletykákat és a szereplőkről készült fotókat. Saját magazinról álmodozott. Újságíróként és ötletemberként először egy gyermekmagazint mentett meg a csőd széléről, majd belekezdhetett végre saját vállalkozásába. Az első Playboy nem volt még merész, de a példányszám az egekbe szökött Marylin Monroe fotóival. Onnantól kezdve nem volt megállás: Hefner birodalmat épített, gyönyörű aktmodelleket szerepeltetve nemcsak újságjában, hanem a legelőkelőbb partikon. Mindenki a barátja akart lenni. Történetét egy nagy szerelme, a szerencsétlen életű Bobbie (Natasha Gregson Wagner) szemszögéből látjuk, aki börtönbe kerülve is inkább hallgatott régi szerelméről, aki falta tovább a nőket...

Stáblista:

Szereplők

Bobbie Arnstein
Barbi Benton
Kimberly Hefner
Mike Wallace

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu