A Pokol Kapujának legendája

Bakancslistához adom
The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai kalandfilm, 108 perc, 2011

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Valós események ihlették ezt a Texasban játszódó akciódús westernt, amely feltárja azokat a drámai történéseket, melyek a Possum Kingdom-tóból kiemelkedő különleges sziklaképződmény névadójává váltak. Mikor egy kalandvágyó és naiv küldönc találkozik két kétségbeesett férfival, a fiú hamarosan a törvény rossz oldalán találja magát. Miközben a pénzért, a hírnévért, vagy a puszta túlélésért harcolnak, a trió a vadnyugat leghírhedtebb figuráival szembesül: van, amelyik támadja, van, amelyik támogatja őket - legalábbis úgy tűnik; ezen a vidéken ugyanis senkiben nem lehet és nem is szabad megbízni...

Stáblista:

Szereplők

Will Edwards
John St. Helens
Katherine Prescott
Maggie Moon
August Edwards
John Henry 'Doc' Holliday
James McKinnon
J. Wright Mooar
Bacas Mitchell
Eigson Howard
J.H. Gordon
W.H. 'Pete' Snyder
Tower Mitchell
Sheriff Michaels
'Champagne' Charlie Austin

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nefefe 2022 jan. 22. - 16:25:31 3/10
Lehet, hogy ez egy igaz történeten alapuló film, de én az elejétől kezdve egy sima westernt láttam, ami nem lett volna rossz, ha nem azzal kezdik, hogy húsz perc alatt négy-öt helyszínre ugrálnak, egy csomó bajszos, nagyhajú, kalapos embert megmutatnak, és a fene sem tudja, ki-kivel van, ki a jó, és ki a rosszfiú, és mi a történet. Na, ez egy jó hosszú mondat volt... Ja és mindez sötétben történik, hogy még kevésbé lehessen megérteni. Mint később kiderült, a közepén kezdték, utána visszamentek az elejére. Hogy ez miért volt jó, nem tudom. Sok hosszú unalmas - a történet szempontjából lényegtelen - részlet. Lehet, hogy csak a kort akarták bemutatni, de ezen témából már a 60-as, 70-es évek filmjeiben bőven tájékozódtunk. Western-nek is, történelmi filmnek is gyenge. Unalmas. Nagy akaraterővel egyszer meg lehet nézni.
1/10
lacap 2015 nov. 20. - 19:46:27 1/10
Hát ennél vontatottabb, összefügéstenelebb, naivabb, szájbarágósabb filmet már nagyon régen láttam. Rendezés:0 színészi teljesítmények:0 tehát 0+0=1 mivel nincs 0 értékelési lehetõség.