A polgármester

Bakancslistához adom
Da Vinci's City Hall
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai tévéfilmsorozat, 43 perc, 2005

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Dominic da Vinci a kanadai Vanvouver halottkémje volt, míg meg nem választották polgármesternek. Új munkája azonban még a vártnál is nagyobb kihívások elé állítja. Már az első napon szembesülnie kell számtalan olyan problémával, mely egy mai nyugati metropoliszban szokványos: a prostitúció (amit csak egy türelmi zóna kialakításával lehetne szabályozni); a hajélktalanok helyzete (akik egy emberhez méltó menedékre vágynak); a lóversenypálya jövője (amit az üzemeltetők már nem tudnak fenntartani, a város tradíciói azonban nem engedik lebontani); a pedofil hálózatok (melyeket befolyásos emberek is védenek); és az általános közbiztonság megteremtése. Mindezek mellett Dominic da Vincinek meg kell küzdenie városa rendőrkapitányával, aki más elveket vall, mint ő, és nyíltan szembeszáll a városvezetéssel; naponta kell lobbicsoportokkal egyeztetnie, és szövetségeseket találnia saját terveihez. És bár Dominic da Vinci élete csakis a munkáról szól, még az ő napja is csak 24 órából áll, ez pedig újra és újra kevésnek bizonyul ahhoz, hogy a rengeteg ügy végére járjon.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Dominic Da Vinci polgármester
Mick Leary
Charlie Klotchko
Bill Jacobs rendőrfőnök
Angela Kosmo nyomozó
Joe Finn nyomozó
Lloyd Manning
Roy Komori tűzoltóparancsnok
James Dubreau

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Zsul 2015 júl. 19. - 15:16:44
Nekem nagyon tetszik, hogy rátaláltam magyarul. Van egy nagy kedvenc sorozatom, amelynek az a magyarra fordított címe, hogy "A halottkém." Nos ez a sorozat annak a folytatása, továbbgondolása: itt már a halottkém - gondolom én - már polgármester. Sajnos nem tudom megítélni a sorozatot, mert csak most fedeztem fel, hogy adja ez a TV. Jó lenne, ha leadná a csatorna a Halottkém-et is, de mind a 7 szériáját, hiszen sok utalás lehet ebben a sorozatban arra a sorozatra. Ha a Halottkém-bõl indulok ki, akkor lehet, hogy jó ez a sorozat... mindenképpen megnézek egy részt.:)
Papp Sándorné 2014 jan. 28. - 14:12:28
Ha tudtam volna, hogy 4 rész után abbahagyják, nem kezdem el nézni. Ne kelljen már az ATV-ben is csalódnom!
romantika5 2013 aug. 26. - 14:25:56 Előzmény ondok
Jól tetted, én egy részt végigszenvedtem. A szerencse, hogy már csak kb. 2 hétig tart.
ondok 2009 jan. 20. - 23:42:25 Előzmény oncogito
Én egyet se láttam ,mert valahogy nem hittem eleve benne ,viszont a Pétervári banditák,ami ugyanitt ment keddenként meglepõen jó volt.
2/10
oncogito 2009 jan. 20. - 15:07:41 2/10 Előzmény ondok
Én az elsõ rész után többet nem nézek.
ondok 2009 jan. 13. - 20:21:13
na és tényleg jó lett?
feeco 2008 nov. 24. - 20:52:54
Nagyon jókat hallottam errõl a sorozatról.. ;)