Film

A randiguru

/Hitch/
magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 118 perc, 2005 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

438 szavazatból
Szerinted?

  Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

  Bemutató dátuma: 2005. március 10. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Linkek:


  Vélemény:


  2017. szeptember 6. 22:30
  Tisztelt filmnézők! Bárkiből lehet randi guru, ha egy-két hasznos tippet megfogad a társkereséssel és a randizással kapcsolatban. Én mindig a neten szoktam először szétnézni, elolvastam pár cikket és a https://www.elsotalalkozas.hu/magazin/randi-tippek-az-elso-talalkozashoz blog bejegyzést tudnám javasolni nektek, mivel egy elég részletes összefoglalót írt a szerző. Szóval a társkeresés és a randizés előtt mindenféleképpen nézzétek meg ezt a remek filmet, olvassátok el a cikket és mindenkinek sikeres és biztonságos randis találkozókat kívánok!

  2017. február 28. 20:43
  Nem volt rossz, de sok újat nem tudott mutatni. Átlagos amerikai romantikus vígjáték. Nevetni nem tudtam rajt, de azért lekötött.

  6/10

  2016. november 19. 13:30
  Nem tetszett...

  Összes hozzászólás