A sárkány karmaiban

Bakancslistához adom
La Moglie cinese
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz krimisorozat, 99 perc, 2006

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stefano Renzi felügyelő öccse, Gianluca alighogy visszatér Olaszországba, másnap már egy kórházban fekszik - kómában. Egy illegális bulin ugyanis új drogot próbált ki, ám neki még szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta, hiszen tíz fiatal meghalt a szertől. A partin részt vett Gianluca új barátnője is, akivel a fiú a repülőn ismerkedett meg, és akinek a nővére éppen készül hozzámenni Velence egyik milliomos üzletemberéhez, Filippo Dandolo-hoz. A férfinak hajózási vállalata és persze rengeteg pénze van. Renzi az öccse mobiltelefonján keresztül kezdi a nyomozást és hamarosan eljut egy olyan üzenethez, miszerint a drog egyértelműen Filippo egyik hajóján érkezett Olaszországba. Egy fiatal kínai egyetemista lány, Ling Wang segít Renzinek, hogy megtalálja azt a férfit, akinek a hangja a mobiltelefonon hallható.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
jeffero 2009 márc. 31. - 21:41:25
Tisztelt port.hu!
Mi ez a "Rabiga elõtt" filmcím baromság szerdánként? 1 hete is egy filmnek ezt a címet adták, pedig valójában Széttört álmok (Anna's Dream) volt a címe. Pár hete volt egy Rabiga elõtt (The Baxter) c. film, aminek meg a másik címe a Lepattanó. Fura lenne, ha ennyiszer adnák le újra.
palieszti 2007 febr. 23. - 21:03:44 Előzmény Rita1
Lemaradtam az utolsó részrõl. Nem tudtok segíteni, hol találhatom meg? Köszi
Rita1 2007 febr. 10. - 14:16:40 Előzmény Daffodil
Nekem is nagyon tetszik, szerintem tök jó!!!
Daffodil 2007 febr. 06. - 11:28:09
Nekem nagyon tetszik ez a sorozat! A helyszín, a szereplõk és az,hogy végre nem egy amerikai tucatsorozatot kell néznem,amiben mindekit kibeleznek,lefejeznek,feldarabolnak fõmûsoridõben,12es karikával....