A sólyom dühe

Bakancslistához adom
Raven Hawk
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 88 perc, 1996

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Rhyia indián kislány, erősen kötődik szüleihez. A helyi érdekek úgy kívánják, hogy irtsák ki az indián családot. Módszerük rettenetes. A szülőket úgy ölik meg, hogy a kislány kezébe adják a kést, s a halálos döfést akaratán kívül ő követi el. Tizenkét évvel később megbilincselve szállítják el autóval, amely balesetet szenved. Rhyia túléli és sikerül megszöknie. Szülei gyilkosait egyenként keresi fel.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Vadrenalin 2009 nov. 14. - 12:52:22
Ezt a filmet szerintem egyetlen okból lehet érdemes megnézni: hogy értékelni tudjuk a Kill Bill-t, ami ugyanilyen semmi bosszútörténetbõl is jó akciómozit volt képes csiholni. Értetlenül állok a most épp 7,4-en álló értékelés elõtt, bár aki még nem látott hasonlót a 80-as évek VHS termésében, az talán innen tanul meg olyan általános filmes igazságokat, mint pl.:
- a fõhõs egy comblövés után csak fél percig sántít, utána már a legakrobatikusabb ugrásokra, futásra, sziklamászásra is képes.
- gonosz mesterlövészek hiába várják be lesben a fõhõst, az elsõ lövést mindig elvétik kicsit.
- ahol ló is van a vásznon, ott a fõhõs végül úgyis ellovagol a naplementébe.
stb.
9/10
georgia57 2009 okt. 04. - 19:51:07 9/10
jól megszerkeztett akciófilm,bár b kategóriás de jó egyszer meg lehet nézni
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu