A Song for Christmas

Bakancslistához adom
amerikai romantikus dráma, 120 perc, 2017

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Adelaide Kay
Dillon Lapps
Adolescent Fan #2
Male TV Host (Danny)
Adolescent Fan #1

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
P@nni 2021 júl. 12. - 21:23:16
Hailey alakítója: https://www.imdb.com/name/nm4291539/?ref_=tt_cl_t_3 Innentől tovább nem nézem a stáblistát. :(
6/10
dandelion83 2020 márc. 28. - 18:18:32 6/10
Gyengére sikerült. Sablonos, unalmas, kiszámítható, még a karácsonyi hangulat sem tudta megmenteni a filmet. Felejthető alkotás.
6/10
kifo2 2020 márc. 19. - 09:41:54 6/10
Nem fogott meg a film. Kicsit gyenge, kicsit szürke, kicsit lapos. Egy csomó döntést voltak kénytelenek hozni a szereplők, és egy csomó tegnapi döntésüket megváltoztatni. Nem igazán látszott számomra, hogy miért gondolták meg magukat, nem volt semmi előjele, nem viselkedtek úgy stb.

Ilyen volt az is, amikor Adelaide úgy döntött, hogy otthagyja Prestont, és elmegy a beszélgetősműsorba, mert azzal alapozza meg a jövőjét – és utána mégis otthagyja a felkapott sztárok nyüzsgő életét. Ilyen volt az is, amikor Hailey szülei előbb 100%-osan ellenálltak Hailey újító ötleteinek, később meg 100%-osan támogatták „teljesen természetesen”, közben sehogyan sem indokolva vagy alátámasztva, mi változott meg közben.


Ugyanígy nem derült ki számomra az sem, hogy előbb miért álltak ellen annak, hogy Adelaide segítsen, utána pedig miért nem, vagy a változás folyamata nem látszott. Más filmekben nem szokott ilyen hiányérzetem lenni, az ezekre adott válaszok benne szoktak lenni egy filmben.
Nem volt érdekes a film.
A meleg családi légkör átjött, ez a film pozitívuma, ilyen kellett volna több is, amire visszagondolhatok.
Egy ilyen filmben, ahol az egész filmben egy dalt írnak, az szokott történni, hogy – ha az egész film tök unalmas is – a végén hallunk egy remek dalt, amiért esetleg érdemes volt az egész filmet elviselni. Hát nekem még a dal is épp csak elment.

A filmismertető azt írja, hogy a Lapp családnál kénytelen időzni, … ám ők tudják a valódi kilétét. Valójában helyesebb lenne ebbe a mondatba egy NEM: a Lapp családnál kénytelen időzni, … ám ők NEM tudják a valódi kilétét.

Dillon tudja, de ezt csak a néző tudja, Adelaide csak a végén tudja meg.


Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu