Film

A szállító /The Transporter/

magyarul beszélő, amerikai-francia akciófilm, 94 perc, 2002 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

639 szavazatból
Szerinted?
A szállító magányos ember. A profik mindig magányosak. Egy erődszerű házban él, ha hívják, megjelenik szuper járgányán, hibátlanul, időre házhoz szállítja, amit rábíznak, majd elporzik. Sosem kérdez, sosem akar többet tudni, mint amennyit muszáj, sosem hibázik. Szigorúan betartja saját szabályait.
Egyetlen egyszer azonban kivételt tesz. Azután sokszorosan megbánja. Kinyitja az egyik rábízott csomagot: persze, mert nagyon dörömböl az autója csomagtartójában. A zsákban egy beragasztott szájú, gyönyörű kínai lányt talál. Nehéz szívvel kézbesíti ugyan, de amikor nemsokára féltett autója is felrobban, visszatér a címzetthez, és olyat tesz, amit még soha: megmenti a küldeményt, sőt, a lány rábeszélésére még azt is megpróbálja kinyomozni, ki akarja megölni őket és miért. Másnapra a háza romokban, ő megmenekül, a lány továbbra is gyönyörű, egyre többet hazudik. Teljes gázzal pörögnek az események.

Bemutató dátuma: 2002. november 28. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


május 6. 21:54
Nem. Ahhoz előbb meg kéne néznem.

május 6. 21:28
Ezek szerint kajolod a Yamakasit is?

április 21. 14:27
Az utolsó ízléses, európai akciófilm (akció-vígjáték?). Ebben még érezhető Luc Besson európai műveltsége, kultúrája. Ami ezek után jött-jön, siralomvölgy.

Összes hozzászólás