A szenvedély királya

Bakancslistához adom
The Look of Love
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol-amerikai filmdráma, 101 perc, 2013

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Paul Raymond a cenzúra és közerkölcsök szigorú tekintetének kereszttüzében az ötvenes években megnyitotta Nagy-Britannia első sztriptíz bárját. Hamarosan virágzó üzletággá vált pőreségre épülő vállalkozása, amelybe idővel pikáns magazinok kiadása is beletartozott. Raymond hamarosan kiérdemelte a "Soho királya" címet, és lassanként Anglia leggazdagabb emberévé vált. Az ő életéről szóló mozifilmben nemcsak a páratlan sikertörténetet ismerhetjük meg, de a fény és csillogás árnyoldalát is. Betekintést kapunk Raymond magánéletébe, amelyet megcsalások, szeretők, elkallódó csemeték, egyéni tragédiák szegélyeznek. A szenvedély királya látványos korrajz, amelyben revüműsorok sora vezeti át a nézőt Nagy-Britannia meghatározó évtizedein.
Bemutató dátuma: 2013. szeptember 5. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Szereplők

Paul Raymond
Debbie Raymond
Jean Raymond
Barrister
Fiona Richmond / Amber
Rusty Humphries
Jonathan Hodge

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
viskia01 2020 dec. 13. - 22:41:33 7/10
A színészi játék nulla! a főszereplő is olyan benne mint egy idióta. egy normális párbeszéd nincs az egész filmben, mintha szellemi fogyatékosok írták volna a scripteket. Raymondot valószínűleg egy nagy dumás, humoros embernek akarták bemutatni. Próbálkoztak is vele, de nem jött össze.
Úgy össze van vágva benne egy vacsora és egy esküvő, hogy alig lehet észre venni hogy már egy másik jelenetben vagyunk. Az elején majdnem kikapcsoltam.
De a végére megtetszett. A néző szerintem elfogadja a film fent említett hibáit, hiszen nem akárkinek az életét mutatja be.
Könyörtelenül szembesül az ember a film végén azzal, hogy amikor egy ilyen élet, amelyet ők éltek, a végéhez közeledik, akkor vajon mi fontos még a mindennapokban?
8/10
olahmiki1959 2018 aug. 05. - 06:31:43 8/10
Ez egy jó film volt.
pihes 2014 okt. 02. - 15:22:56
Szép lányok, "pörög" az élet. Tragédia a szórakoztató iparban.
Ma már mindennapos dolog.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu