A szenvedély száz színe

Bakancslistához adom
El color de la pasión
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói romantikus sorozat, 2014

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Adriana, férjével Alonsoval, a Talavera gyár tulajdonosával és két nővérével él együtt egy házban. Jó házasságban élnek, ami csodálatosnak tűnik, de nem tudják, hogy Rebeca egy szeszélyes és örült nő, aki van annyira intelligens, hogy úgy tegyen mindenki előtt, mintha egy igazi angyal lenne. Csak Magdalena ismeri a húga hibáit és gyanítja valódi szándékait.
Rebeca titokban mindig is szerelmes volt Alonsoba és ezért mélységesen irigyli Adrianát. Ez az érzés akkor fordul utálatba, amikor megtudja, hogy Adriana gyermeket vár. Magdalena éppen egy nehéz időszakon megy keresztül, mert az esküvő napján eltűnik a vőlegénye.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Tilda36 2016 márc. 29. - 11:33:17
Ha ránézek erre az ordító Rebekára mindig a "Sikoly" maszkja jut eszembe róla!
10/10
Milibindi 2015 júl. 22. - 20:23:31 10/10
Szerintem megbolondult.
Rebacának is nagy csapás volt, hogy Nora az utolsó szava az volt, hogy gyûlöli. Ahogy mondod.
10/10
kikelet54 2015 júl. 22. - 19:51:02 10/10
Megint vége egy sorozatnak.
Nem gondoltam volna, hogy Rebeca öngyilkos lesz. A sors iróniája, hogy azzal a fegyverrel tette, amivel Federico is az lett miatta. Azt már õ sem tudta elviselni, hogy elvesztette a lányát, és fõleg azt, amikor Nora a szemébe mondta, hogy gyûlöli.

Nem tudtam eldönteni, hogy Amador megbolondult a hír hallatán, hogy az összes részvénye Marcelo kezébe került, vagy csak kínjában nevetett.

Végül is az esküvõ szép volt, nagyon helyesek voltak a fiatalok, Lucia fátyla kissé szokatlat volt, de nekem tetszett. Azért egy kicsit részletesebben kidolgozhatták volna a végét, még jó, hogy betették azokat a tengerparti jeleneteket, az egy kicsit feldobta.
mijud 2015 júl. 22. - 17:27:10
Megmondom õszintén én vártam volna, hogy Rebeca elmondja Luciának, hogy õ "ölte meg" az apját és az anyjával is hogy történtek a dolgok, dehát a végét mindig összecsapják mindennek.
malvinkicska 2015 júl. 22. - 08:34:11
Szépen leírtad elõttem sajnos én neten követtem és csak most tudok írni a látottakról. az biztos Rebeca egy beteg nõ volt, mert ép eszû ember olyanokat nem követ a családja ellen, mint õ. A sors iróniája ismételte önmagát, a legnagyobb büntetés számára imádott lánya elvesztése, és ott ahol a testvére is meghalt. A szép volt benne most így utólag Magdalenaeknak sikerült gyereket örökbe fogadni amire annyira vágytak. A végére minden a helyére került, ki ki megtalálta a párját, csak is van a földön boldogság. Az érdekes volt mikor szellem képében bolyongtak a lakásban , mert Rebeca nem tudott nyugodni Nora meg nem bocsátott meg azért a sok hamis dolgokért amit bele plántált életébe. A fátyol nem tetszett valami más kellet volna Lucianak, különben nagyon jól hozták a karakterüket végig, csak miattuk szenvedtem végig a sorozatot, mert néha Rebeca undorom volt.
10/10
Milibindi 2015 júl. 22. - 02:04:47 10/10 Előzmény jasstie
Hát Rebecát én sem! Norát viszont igen! Õ bár negatív szereplõ volt mégis áldozat. A lelke mélyén nem is volt gonosz, cssak az anyja ráerõltette , hogy utálja Luciát és telebeszélte a fejét, hogy Alonso õt nem szereti csak Luciát. Õ ebbe õrült bele. Mikor kilökött Luciával, mindig volt bûntudata akkor is mikor Lucia az elmaradt esküvõ után altatót vett és kiütötte magát, attól félt, hogy miatta meghal.Vagy mikor elsült a pisztoly és Lucia megsérült, akkor is fél, hogy a nõvére meghal. Ricardo halála miatt is bûntudata volt. Rebecának sose volt simán megölte Alolnsot és Adriana miatt is csak pillanatokra volt lelkiismeret furdalása. Az egyetlen felelõs Nora haláláért az Rebeca ! Senki más! Sajnáltam Norát, jó lett volna ha a végére rendbe jön és normális nõvér-húg kapcsolat lett volna Luciával, mégha nem is voltak testvérek igazból. Nyilván a fogatókönyvíró azért íra így meg, hogy Rebeca a létezõ legnagyobb bûntetést kapja a bûneiért. Ettõl nagyobb fájdalom nem is érhette volna.

Érdekesség ezek a sors ismétlõdések! Ilyet még nem láttam máshol! Magdaléna-Lucia mindkettejüket faképnél hagyták az oltár elõtt. Lucia-Marcelo midkettejük testvére pszichés beteg, végül öngyilkos lett. Adriana -Nora Mindketten ugyanonnan zuhantak le Rebeka hibájából. Rebeca- Federico mindketten ugyanúgy lettek öngyilkosok, hogy fenyegetõztek és végül magukat lõtték fõbe. Na Rebecát szerintem nem kellett volna kinyírnia a forgatókönyvírónak, sokkal nagyobb büntetés lett volna, élete végéig szenved , hogy Nora miatta halt meg.

Ez a szellemesdi mire volt? Gondolom arra utaltak, hogy Nora még halála után sem bocsájt meg az anyjának.
Fura, hogy Milagros büntetés nélkül maradt elvégre megölte Marcelo apját.
jasstie 2015 júl. 21. - 21:54:08
Örülök, hogy a fiatalok mégis összeházasodtak
jasstie 2015 júl. 21. - 12:33:32
Elszámoltam magamat nem kettõ hanem három férfi halt meg, és öt nõ. Tehát összesen nyolc
jasstie 2015 júl. 21. - 12:29:45
Vajon mi fog történni a legutolsó részben?
malvinkicska 2015 júl. 21. - 11:51:06
Gondoltam ronda vége lesz, de arra nem , hogy még mindig ilyen sok gyalázat lesz benne, miért kellet bele, hogy Amador leüti Marcelot, aztán Rebeca igazán lelõtte magát õ érte nem volt kár , mivel az egész bonyodalmat õ okozta, elég érdekes volt ez a forgató könyv.
jasstie 2015 júl. 20. - 19:01:26
Mondjuk Rebekát nem sajnálom, egy csöppet sem. Azt kapta, amit megérdemelt.
jasstie 2015 júl. 20. - 18:56:34
Ez már sok. Egyik halott a másik után. Mi van itt? 5 nõi halott 2 férfi halott.
malvinkicska 2015 júl. 18. - 21:54:38
Az egész sztori róla szólt és arról a nem normális anyjáról aki miatt ez történt de hogy egy rész errõl szóljon az egy kicsit sok, ez idõ húzás mint sok minden amit nem, sorolok fel, én is elvesztettem már a nagyon imádott szüleimet de nem követtem ezt, amit ezek össze sírtak az már mindenek a teteje. Aztán azoknak van lelkiismeret furdalása aki vétlen ebben a dologban, ez is több, mint fura. A vita nekem nem kenyerem de nekem egyáltalán nem tetszett semmilyen formában, esetleg az mikor a lépcsõn leestek az volt jól kivitelezve. Rebeca végig ordította, az a sok semmit mondó töltelék ami tök felesleg volt bele, szinte élvezhetetlen volt az egész nem szórakoztató.
10/10
kikelet54 2015 júl. 18. - 20:55:54 10/10
Igaz, hogy már csak két rész van hátra, de ebben a 2 részben még sok minden történhet. Általában az utolsó részekben szokták felgyorsítani az eseményeket.

Azért Nora elég fontos szereplõ volt ahhoz /még ha negatív is/, hogy a halálának egy egész részt szenteljenek, és még hátra van a temetés, biztos az is elhúzódik.
Az várható volt, hogy Amador még elõkerül, mindenképpen bosszút akar állni Marcelón, remélem nem sikerül neki, és az igazságszolgáltatás utoléri.

Kár, hogy Marcelo érzi úgy, hogy õ a hibás a történtekért, és Rebeca, aki miatt elindult ez az egész lavina, még mindig nem képes belátni a bûneit, és másokat hibáztat.

Nagyon meglepõdtem, hogy a fiatalok úgy érzik, hogy soha nem lehet közös útjuk az események miatt, szinte szó nélkül feladják, szerintem most kellene igazán támogatni egymást a bajban.
Én bízom benne, hogy boldog vége lesz, mint ahogy írtam, még sok minden történhet.
malvinkicska 2015 júl. 18. - 19:36:39
Kövezetek meg de ez a 120-as rész nagyon gagyi volt az egész az a sok óbégatásnak fele is elég lett volna, aztán honnan jött Marcelonak, hogy elmegy olyan, mintha ébren álmodott volna, szóval szerintem ronda vég lesz az biztos, mivel Amador a légbõl jött és leütötte Marcelot, volt ebben elég aljasság ez nem hiányzott bele legalább a végére hagytak volna valami szépet, itt meg a nagy bazilika kilincs orrú Amadort remekeltetik egyáltalán nem szórakoztató inkább dühítõ ez az egész. Az egész sztoriban egy szép nyugalmas szál nem volt, ez volt a sorozat nézésem legnagyobb tévedése. Jellemzõ a Mexikói sorozatokra.
jasstie 2015 júl. 17. - 22:28:21
Remélem elkapják ezt a mocsok Amadort. Remélem nem lesz komolyabb baja Marcelllonak. Szegény Lúciának nem elég baja van. Meghalt a húga és még Marcelló miatt is aggódnia kell. Roppant kíváncsi leszek a befejezésre
jasstie 2015 júl. 17. - 22:13:55
Ennek a sorozatnak sajnos nem lesz boldog vége ezt már most látom.
malvinkicska 2015 júl. 17. - 10:33:13
Szerintem a az atyák vétkeiért a fiak bûnhõdnek, és itt most így van, a sok mocskáért Rebeca a legnagyobb kincsét egyetlen lányát veszítette el ettõl nagyobb büntetés nem kell egy szülõnek. Azt tudjuk ha beteg akkor is nehéz feldolgozni de , hogy saját maga vetett véget fiatalon az életének ez szörnyû. A végére hagytak minden drámát ezt elõbb is elkezdhették volna, legalább a letartóztatásokat.
jasstie 2015 júl. 16. - 23:18:08
Kíváncsi leszek az utolsó 3 részre. hogy bántsa e Rebeka a szerelmeseket.
10/10
kikelet54 2015 júl. 16. - 22:44:18 10/10
Nem is tudom, hogy mit gondoljak arról, hogy Nora élete ilyen véget ért. Végül is sok gonoszságot elkövetett, de ahogy apránként tudta meg az igazságot az anyjáról, egyre jobban magába zuhant, egyre jobban belátta a saját, de fõleg az anyja hibáit. Az, hogy Alonso nem az apja, és ezzel beigazolódott, az anyja igenis megcsalta a férjét már sok volt szegény fejének.

Rebecának mindenesetre nagy érvágás volt a saját lányát ugyanúgy látni meghalni, mint ahogy Adriana halt meg miatta. Kíváncsi leszek, ezek után lesz-e még ereje Luciával harcolni, bosszút állni rajta?!

Marcelo és Lucia együtt küzdenek az igazságért, a boldogságukért, jó õket így együtt látni. Már csak 3 rész van hátra, remélem már nem lesz köztük semmi baj.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu