A szerelem markában

Bakancslistához adom
Playing It Cool
amerikai romantikus vígjáték , 85 perc, 2014

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Mi történik olyankor, ha megbíznak egy forgatókönyvírót egy valódi romantikus komédia megírására, de az illető még sosem volt szerelmes? Először is, megpróbálja magát mások helyébe képzelni. Amikor ez nem válik be, akkor ex-barátnőihez fordul, de végül egy jótékonysági esten találkozik egy nővel, aki teljesen leveszi a lábáról. Egy gond van csak: ő már foglalt. Forgatókönyvírónk azonban nem adja fel, és mindent megtesz azért, hogy megtalálja a lányt, akinek még a nevét sem tudja.
Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2019 júl. 21. - 12:34:06 7/10
A történet ismerős, kiszámítható, de volt benne valami eredetiség, ami magával ragadott. A szereplők nagyon szerethetőek. Chris Evansnek jól állt ez a szerep, Michelle Monaghant nagyon szeretem, olyan természetes. Jók voltak együtt. Lekötött, néhány poén is volt benne, és azért egy kis tanulságot is kaptunk. Nekem tetszett.
csvkata 2016 febr. 08. - 17:45:02
A Playing it Cool címû romantikus vígjáték egy fiatal íróról szól, aki talán a világ legszkeptikusabb embere - már ami a szerelem létezését illeti. A forgatókönyvírással foglalkozó srác éppen egy szerelemmel átitatott romantikus film script-jén dolgozik, de elakadt a történetírással. Egy nap azonban találkozik egy lánnyal, aki rabul ejti szívét. A probléma csupán az, hogy a lánynak barátja van. A kölcsönös szimpátia jegyében a lány felajánlja barátságát az írópalántának...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu