A szerelem természete

Bakancslistához adom
Nature of Love
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 83 perc, 2019

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Katie, a nagyvárosi lány újságíróként dolgozik a Modern Woman magazinnál. Egyik kollégája lebetegszik, ezért főnökétől ő kapja meg az egyik legfontosabb megbízást a lap nyári számába. A lány feladata, hogy a Sun Rise Peaks-i campingről írjon egy bemutató cikket, mivel az üdülő nem egy átlagos camping. Katie-t teljesen ámulatba ejti a rengeteg szabadidős tevékenység, ami az oda utazókat várja, valamint a camping modernsége is, hiszen a hely egy igazi "glamping". Katie és Will egymásba botlanak, amikor a lány ijedtében nekiszalad a férfinek. Katie korántsem sportos és sok félelmével is szembe kell néznie az utazás során. A két fiatal a túrák alkalmával egyre közelebb kerül egymáshoz. Will táborvezető emellett természetvédő és biológus is, ami felkelti Katie főnökének érdeklődését, így megváltoztatja a cikk témáját, arra kéri a lányt, Will kalandjairól és románcairól írjon.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Hokunda 2021 máj. 24. - 19:57:58 6/10
Izgalmas alkotás. Mindig izgultam, hogy mikor történik valami, de semmi sem történt. A színészek szépek, a történet összefoglalható pár bővített mondatban. A jók győznek, a gonoszok nem jutottak be a stúdióba. Olyan, mint egy hotel promo film szerelmes fiatalokkal, gyönyörű képekkel egy fantasztikus tájon. A főszereplő végig olyan volt, mint ha idegesítené, hogy mindig ő szerepel a vakációról készült családi videóban.
Miután megnéztem a filmet kb. arra emlékeztem az egészből, hogy egy hetet én is el tudnék ott tölteni, meg hogy volt benne egy szerelmes pár és állatok.
Nem tudom mi hiányzott jobban: a történet, a színészi játék vagy egy hozzáértő rendező.
Aki szereti a másfél órás bambulást, vagy a romantikus aláfestő történetet a házimunkához, annak ajánlott megtekinteni.
1/10
daniel67 2021 jan. 10. - 10:02:59 1/10
A film, szárnyait bontogató elhivatott és kissé amatőr produkció. A szinkron meg silány, hangalámondás szerű mmm. A szőke csaj hangja mintha nem illene rá, nem úgy beszél ahogy a szereplő arca mozog. Így nem lehet 5 percnél tovább nézni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu