A szerencse forgandó

Bakancslistához adom
Lucky Girl
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai filmdráma, 100 perc, 2001

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Elisha Cuthbert játssza Katlin Palmerstont, egy kivételes családból származó 17 éves lányt, akinek élete kezd romokba dőlni, amikor veszélyesen a szerencsejáték rabjává válik. Miután barátaival megnyer egy 50 dolláros pókerjátszmát, a további siker reményétől kísértve, egyre inkább kezd belemerülni abba a sötét világba, mely korábbi biztonságos életformáját kockára teszi. Súlyos adóssága következtében Katlin vakmerő vállalkozásra kényszerül.

Stáblista:

Szereplők

Katlin Palmerston
Valerie Palmerston
Ron Lunderman
Blair Noth
Cheryl Bemberg
Alastair Palmerston

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
stenmore 2013 nov. 29. - 00:18:35
Ez nem a Funny girl?
Naphinel 2013 jan. 06. - 18:50:33
Na, most érdekes... közben énekelek... németül...

Spoiler!

Szóval tegnap végignéztem. Elég komolyra sikeredett, nagyon szépen érzékeltették, hogy mikre képes a csaj... már önmagát is el kellett adnia. De ott azt hittem, hogy a pasi erõszakolja meg - simán kinéztem volna belõle. Nos, most, hogy majdnem öt perc alatt leírtam ezt a mondatot, kábé hat belejavítással, vége lett a számnak. :D
Azért én az anya helyében már nagyon rég kerestem volna segítséget, mert látszott, hogy folyton hazudozik a leányzó.
A vége meglepett, bár gondoltam, hogy nyilván nem fog csak úgy leállni. Amúgy szerintem az ilyen mértékû szenvedélybetegek ki sem jöhetnek a pszichiátriáról - hisz pl. képes volt kifosztani a saját lakásukat is.

Tetszett, a film legviccesebb jelenete pedig számomra az volt, mikor a mosdóban elkapják Kaitlint, és a tüsis srác szorosan elé lép. Hát én akkorát nevettem, mintha megette volna a csajt, úgy nézett ki fölé tornyosulva. :D
Tibag05 2012 aug. 17. - 16:03:10 Előzmény anyuka50
Anyuka50!: " Ez tényleg egy szenvedélybetegség, egyszerûen nem tud leállni, mert reménykedik, hogy majd a következõben biztos nyer."

és közben lazán eljátssza a házad is a fejetek felõl mi? hát ilyen kölyköm lenne kinyírnám az tuti!
8/10
anyuka50 2012 jún. 01. - 17:55:05 8/10
Nekem tetszett! Nagyon jól bemutatja, hogy fokozatosan hogyan csúszik egyre mélyebbre a lány. Ez tényleg egy szenvedélybetegség, egyszerûen nem tud leállni, mert reménykedik, hogy majd a következõben biztos nyer. Persze ehhez az kellett, hogy megtapasztalja a nyerés szédítõ érzését.
Na és az utolsó jelenet az öccsének szánt ajándékkal!
A barátnõje legalább normális volt.
Elisha jól játszott.
Engem nem zavart a szinkron.
squashmacska 2010 aug. 10. - 22:00:26 Előzmény ms0304
Van egy öreg férfihang is, Kiefer Sutherlandet szinkronizálja valamelyik filmban többek között, én attól vagyok rosszul
ms0304 2010 jan. 06. - 17:28:26 Előzmény laborador
Üdv! és BUÉK!
Sokszor otthagyom a mozi24-et a szinkron miatt. Van egy férfihang - általában fiatal fõszereplõt szinkronizál - ami olyan, mintha egy bádogfazékba beszélne valaki. Azt gondolom, hogy egy számgépes képzõdmény.
Igazad van, reklamálj! Talán egyszer észreveszi valaki a mozicsatornától is és -neadj Isten - válaszol.
Naphinel 2009 dec. 12. - 11:28:00
Tudjuk, hogy a szinkron borzalmas, és? Mit kell ezen lovagolni?

A film tetszett, bár néha elég összecsapott lett, és az idõvonal abszolút nem jött át. Teljesen olyan volt, mintha egy hét alatt történt volna minden, pedig biztos nem...
Legalábbis a két csaj fokozatosan megromló viszonyából én arra következtettem, hogy több hét, sõt pár hónap eseményeit látjuk... sõt, minimum egy hónap biztos volt, mert Katlin bankkártyáját csak hó végi összesítésnél találhatta meg az anyja. Úgy értem, azt csak hó végén tudhatta meg, hogy Katlin a rajta lévõ összes pénzt eljátszotta.
Ez mondjuk a filmkészítõk hibája. :S

Sajnos nem tudtam végignézni, az utolsó reklámok egyikénél bealudtam, pedig érdekes volt.
1/10
laborador 2009 nov. 27. - 17:39:32 1/10 Előzmény Darksecret
Nem kell bocsánatot kérned, a Te véleményed is egy vélemény a sok közül, úgy mint az enyém. Nem számít, hogy kinek van igaza, a lényeg a szórakoztatás, ez ne csorbuljon.
Darksecret 2009 nov. 06. - 02:20:40 Előzmény laborador
Gondolom fõleg rám céloztál. Rendben, bocsánatot kérek. Én csak azért voltam dühös olyan sokszor, mert magáról a történetrõl szerettem volna véleményeket olvasni, nem csak a hangról.
Kockás 2009 nov. 05. - 22:04:28 Előzmény laborador
Tökéletesen igazad van !
1/10
laborador 2009 nov. 05. - 17:16:33 1/10 Előzmény Sydneyke
Már többször tettem szóvá az igénytelen szinkront ezen a fórumon, de néhány fafülû engem ostobázott le miatta. Pedig csak annyit kellene megérteni, hogy rengeteg kiváló színész tengeti az életét siralmas körülmények között, akik szívesen dolgoznának, ha felkérnék õket, de itt magas költségekre hivatkozva inkább a rokonaikat priorizálják, borzalmas károkat okozva a csatornának és a szórakozásnak!!!
Sydneyke 2009 szept. 21. - 12:12:09
Hu igen annyira szar volt a szinkron, mintha az utcáról hívtak volna be embereket...
Az anyuka , a perverz pasas, mind olyan rém egyszerû hangokon szólaltak meg nulla beleéléssel, hogy gondolkodtam hogy elkapcsolok...
:D
8/10
macika0324 2009 szept. 20. - 23:31:05 8/10
Egész jó film, de a szokásos M24-os gagyi szinkron ront az egészen. Az anyuka magyar hangja egyenesen borzalmas. Nem értem miért nem lehet profi színészekkel szinkronizáltatni ezeket a filmeket....
jeffreydeep 2007 okt. 29. - 02:45:27
Egyik kedvenc színésznõm Elisha, de a már elõbb is említett okok miatt nem sok filmjét láttam még. Mondhatni, hogy nincs sok neki, de azért ez így nem igaz, inkább fogalmazzunk úgy, hogy 20%-át szinkronizálták csak le, és csak azok kaphatók/láthatók itthon... Mindenesetre én próbálom beszerezni õket különbözõ forrásokból FELIRATOSAN, ha máshogy nem megy... Legutóbb épp a Captivityt és a The Quiet-et néztem meg. Jók voltak, és a még itt, a port.hu-n sincsenek fent...
SlipVik 2006 máj. 22. - 16:50:15
Hello!
A Lucky Girl egy kiváló film a maga nemében!
Nem értem, hogy a mi kis hazánkban miért nem adták ki DVD-re!
Ráadásul egy kiváló színésznõ (Elisha Cuthbert) játszik benne!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu