A szeretet ajándéka

Bakancslistához adom
A Gift of Love: The Daniel Huffman Story
amerikai filmdráma, 90 perc, 1999

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Daniel és húga vegyes érzelmekkel állnak apjuk új házasságához. A kamasz fiút váratlanul éri a hír, hogy elköltöznek a szeretett otthonból, ahol húgával, apjával és a nagyszülőkkel élt. Daniel nagy álma - hogy híres baseballjátékos váljon belőle - majdnem meghiúsul, miután hosszú időt tölt alkoholista anyjánál. Az új edző mégis bizalommal van a fiú iránt. Nem tart sokáig a boldogság, mert kiderül, hogy Shirley - a nagymama - nagyon beteg, és transzplantációra van szüksége. Az igaz történeten alapuló filmben a sportoló fiú feláldozza a karrierjét, és felajánlja a veséjét a nagymamájának.

Stáblista:

Szereplők

Shirlee Allison
Jack Farkas edző
Daniel Huffman
Barry Huffman
Kris Huffman

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Lídia 2018 szept. 05. - 14:06:12 Előzmény Annajudit
Lehetne még sok mindent említeni,de a lényeg az ,hogy ennek semmi köze a szeretethez . Így látom én is. A HItness csatorna jóvoltáből találkoztam az 'alkotással'. Felbosszantott, hogy ezt az álságos pszichodilit is "keresztény tanmesévé" léptette elő egy botcsinálta önkényes hithirdető. És mi lett a válasz? Mindkettőnket akik hangot adtunk a nemtetszésünknek, máris lefokozott "ördögi befolyás alatt álló" némberekké.És húzzunk el a csatornájáról .- Ilyenkor én is sírni tudnék. De még inkább betörölni egy nagyot ,hogy fölébredjen a "szent ember".Nem kötelező, de elnézhetnél arrafelé. A videó alatt osztja az észt a "próféta" .- Nem is tudom. Ez eredetileg csak egy film, állítólag megtörtént eseményeken alapul.De hogy ezt jó példaként hozni fel, és nem pedig elrettentő, felelőtlen, nemtörődöm tudatlanság mintapéldányaként, ez nálam is kiverte a biztosítékot.
Annajudit 2018 júl. 08. - 17:03:22
A jó kritika miatt megnéztem. Elképedtem. Ez egy borzasztó történet szentimentális, olcsó feldolgozása. Egy egyszerű apa és egy alkoholista anya 17 éves, összezavarodott fia csak idős nagyanyjában kapaszkodhat meg. Mikor az beteg lesz, odaadja neki a fél veséjét, s ezzel feladja az álmait. A film végén mindenki könnyekig meghatódik, ünnepel, pedig sírni kellene. Sírni az egoista, gyermeteg nagymamáért, aki elfogadja "szeretett" unokája áldozatát, s boldogan él a műtét után; sírni az apáért, aki gyávaságból, kényelmetlenségek miatt nem lép a fia helyébe; és sírni a fiúért, aki idős nagyanyja pár év múlva amúgy is bekövetkező halála után mártírként, a kispadon élheti le az egész hosszú életét. Ez szeretet?
haverina 2011 febr. 05. - 19:05:41 Előzmény Likenice
Ez egy nagyon szép film.
Likenice 2010 okt. 23. - 09:42:24 Előzmény nellielte
Ó!Ez nagyon szomorú.
10/10
nellielte 2010 ápr. 10. - 22:52:19 10/10 Előzmény jeffero
A filmet végigsírtam. Egyszerûen leírhatatlan az a szeretet, amellyel egy 17 éves fiú szerette a nagymamámáját.

Sajnos az élet nem ilyen kegyes hozzánk. Shirley a való életben pár évvel az eset után elveszítette a férjét.
2004-ben Daniel is meghalt. Öngyilkos lett...
Nincs igazság.
10/10
jeffero 2009 jan. 21. - 21:25:10 10/10
Hasonló transzplantációs téma található pont most a héten pénteken az Angyali érintés 3. évad 6. részének ismétlésében, amelynek címe: Titkosszolgálat.
Abban az ambiciózus titkosügynöknõnek kell eldöntenie, hogy a karriert választja, ami az elnök testõrségének vezetõi pozicióját jelenti, vagy pedig megmenti nemrégiben megismert és nagyon megszeretett új barátja életét, aki sokat tanított neki az élet szeretetérõl, megváltoztatta hozzáállását a dolgokhoz.
ELIZABETH11 2007 jún. 20. - 18:19:57
a CSALÁDI ÖSSZETARTOZÁS KÜLÖNÖSEN SZÉP PÉLDÁJA EZ A FILM.AHOGYAN NAGYMAMA ÉS UNOKÁJA SZERETIK EGYMÁST,IGAZÁN MEGHATÓ.MINDKETTEN A TÕLÜK TELHETÕ LEGTÖBBET ADJÁK,S MINDKETTEN NAGYRA ÉRTÉKELIK EZT AZ ODAADÁST.EZ A FILM SZERETNI TANIT.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu