A szeretet ösvényén

Bakancslistához adom
Dodson's Journey
amerikai filmdráma, 120 perc, 2001

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A jóképű és sikeres James Dodson (David James Elliott) tehetetlenül szemléli, ahogy széthullik a családja. Hiába a párterápia, James elveszett a múltban, tragikus sorsú szerelme és nemrég elhunyt apja emlékeiben. A válás küszöbén úgy dönt, visszatér az Ezüst-tóhoz, és lányával, Meredith-szel (Penelope Ann Miller) körbeutazza gyermekkora kedvenc vidékét. Az út során apa és lánya egymásra talál, s úgy tűnik, James lassacskán felfedezi a jelenben rejlő lehetőségeket.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 jún. 18. - 13:12:51 Előzmény Nash1978
Pontosan. Jó film volt, érdekes volt D. J. E. ebben a filmben, legalábbis nekem, megszoktam a Jag-ben. És jó színész is. P. A. M. is nagyszerû volt, és persze gyönyörû, mint mindig. :P ;) A mellékszereplõk is zseniálisak voltak, szóval remek kis film.
7/10
Nash1978 2011 jún. 15. - 12:00:13 7/10
A jóképû és sikeres James Dodson (David James Elliott) tehetetlenül szemléli, ahogy széthullik a családja. Hiába a párterápia, James elveszett a múltban, tragikus sorsú szerelme és nemrég elhunyt apja emlékeiben. A válás küszöbén úgy dönt, visszatér az Ezüst-tóhoz, és lányával körbeutazza gyermekkora kedvenc vidékét.