A szomszéd

Bakancslistához adom
The Neighbor
amerikai thriller, 93 perc, 1993

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Mary és John egy fiatal pár, akik gyermekáldás elé néznek. Rátalálnak egy régi villára és úgy döntenek, hogy megveszik. Amit egyikük sem tud, hogy a tulajdonos Myron, aki egyben az új szomszédjuk is, egy veszélyes pszichopata. A nőgyógyász Myron, tízévesen megölte újszülött testvérét, mert őt hibáztatta anyjuk haláláért, most a házát bérlő terhes nőben látja anyját s mindenáron meg akarja akadályozni a szülést. Mary hiába próbálja elmondani a félelmeit barátainak, ők nem hisznek neki, úgy gondolják, hogy a terhesség miatt túlságosan aggódik és rémeket lát.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Pszichoapu 2010 nov. 05. - 11:10:12 8/10
Szerintem ez egy kifejezetten jó kis thriller, a 90-es évek elején abszolút megállta a helyét, legfeljebb a mai, jócskán megemelkedett ingerküszöb miatt lehetne benne találni kivetni valót. Számomra ugyanazt a feeling-et hozta még ma is, mint 15 évvel ezelõtt. Rod Steiger szenzációsan alakít benne, nagy kedvencem és nagy kár, hogy épp egy ilyen ismert színésznek írták el itt a port-on a nevét.
Mai thriller-ek ide vagy oda, azért az a magzatvizsgálatos jelenet még mindig nagyon ott van a szeren, amitõl görcsbe rándul mindig a gyomrom.
gyorvik 2010 nov. 04. - 15:36:44
Hát igen... agypusztító. Valakiknek biztosan jó, ha egyszer leadják õket.
kafalaci 2010 márc. 16. - 20:07:45
Kedves hozzászóló! az ötven csatornát elnézve még hasonló jó filmet sem lehet találni, nemhogy ilyet.És ez a többi napokra is igaz.Persze ha valaki többre értékel egy agysejtpusztító sorozatot.............?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu