A szüleim földönkívüliek!

Bakancslistához adom
My Parents Are Aliens
angol vígjátéksorozat, 1999

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A három fiatal árva, Mel, Josh és Lucy alig hisz a szerencséjének, mikor együtt, ugyanabba a házba kerülnek nevelőszülőkhöz. Már éppen úgy néz ki, hogy van némi esélyük a normális életre - de ekkor rájönnek, hogy új szüleik a Valux bolygóról érkezett idegenek. A kölykök ennek ellenére hamar alkalmazkodnak a fantasztikus helyzethez, sőt, hatalmas előnynek látják, hogy új szüleik vajmi keveset tudnak a földi szokásokról. Simán elhitetik velük például, hogy az osztályzatok között az egyes a legjobb (mint első) az ötödrangúig (ötös) terjedő skálán, de azt is beveszik, hogy egy egész csokitorta bekebelezése borzalmas büntetésnek számít. Mindezekkel együtt a furcsa kompánia tagjai jól érzik magukat egymás társaságában - de még meg kell tanulniuk az addig mindannyiuk által ismeretlen családi élet szabályai szerint élni.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
agarik 2011 ápr. 26. - 18:18:01
Pusztán a cím alalpján rögtön arra gondoltam: a gyereknek nem esik le hogy akkor õ is ...?
MikeToreno 2006 jan. 18. - 17:26:09
Ez nagy gagyi
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu