A titokzatos akta

Bakancslistához adom
The Front
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi, 90 perc, 2010

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Monique Lamont (Andie MacDowell), a gyönyörű ügyésznő megpályázza a legmagasabb posztot, s ezért sok mindenre hajlandó. Épp úgy elcsábítja a kormányzót, mint a feltörekvő harvardi bűnügyi újságírót. Kampányát egy megoldatlan gyilkosságsorozatra építi, melynek megoldásához Garano (Daniel Sunjata) nyomozó segítségét kéri. Arra azonban nem számít, hogy a gyilkos rá is vadászik.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Castia 2012 dec. 07. - 00:04:39
Két külön film, csak a fõszereplõk ugyanazok. Patricia Cornwell regényeibõl készült, az elsõ címe At Risk, ez lett magyarul Veszélyben, ill. átnevezve Veszélyes akta, a másik The Front, ez kapta a Titokzatos akta címet. Amúgy nem folytatás, tehát nincs összefüggés a két történet között, csak annyi, hogy egy régi gyilkosság alapján oldanak meg egy újat.
Nambervan 2012 dec. 06. - 22:23:54 Előzmény mugab
Akkor te láttad mindkettõt?

Amúgy ezzel együtt már 3 filmcímünk van:
Veszélyben
A titokzatos akta
Végzetes akták

:)
Nambervan 2012 dec. 06. - 22:18:59
Na most már tényleg érdekelne, hogy ugyanaz a film volt-e. Látta valaki mindkettõt?
Nem létezik, hogy csinálnak két filmet ugyanazokkal a szereplõkkel, ugyanazzal a sztorival. És ráadásul leadják ugyanazon a tv adón két egymást követõ vasárnap. Vagy én hibbantam meg? :)
rockqueen 2012 dec. 03. - 12:10:53 Előzmény mugab
Én találtam a másik filmrõl nyomokat, csak itt a port-on más a címe, mint a TV-ben volt. Itt úgy található, hogy Veszélyben.
mugab 2012 dec. 02. - 22:38:02
Revidiálok. Majdnem ugyanaz a film, a keret ugyanaz. Amúgy a másik film címe Végzetes akták - volt.
mugab 2012 dec. 02. - 22:28:08
Szerintem ez egy teszt, hogy észre veszi e a parasztja, hogy ugyanaz a film, és ha igen akkor kirobban e egy véres forradalom emiatt..
(Mellesleg a port.hu is ludas a dologban, mert eltüntette a másik film nyomait!)
jeffero 2012 dec. 02. - 21:47:44
Ez ilyen Lifetime Television minisorozat lehet, vagy azonos karakterre épülõ filmsorozat, mint pl. régebben a Hallmark és az RTL Klub is adta a Rejtélyek asszonya filmeket.

Bár nem láttam az 1. részt, a múlt heti filmet, az IMDb vélemények alapján ez is hasonlóan gyenge lehet. Esetleg csak Andie MacDowell vagy abszolút krimi fanoknak ajánlott. Az IMDb-n írnak olyat is, hogy a megfilmesítés nem méltó az eredeti regény írójához, Patricia Cornwell-hez, és jobb ha az ember más mûsort keres magának estére.
Mivel nem láttam az 1. részt, így szerintem kihagyom a mostanit is. De ha valakinek mégis tetszene, kérem írja meg, és talán ha ismétlik, akkor belenézek.
vitkovits 2012 dec. 02. - 17:27:21
:))
Nambervan 2012 dec. 02. - 15:16:31
Múlt hét vasárnap adták szintén az rtl-en a Veszélyben (At Risk) c. filmet. (http://www.port.hu/veszelyben_at_risk/pls/fi/films.film_page?i_film_id=111486)

Szereplõk:
Andie MacDowell (Monique Lamont)
Annabeth Gish (Sykes)
Daniel Sunjata (Win Garano)
Diahann Carroll (Nana)
Ashley Williams (Stump)

Tartalom:
"Monique Lamont (Andie MacDowell), a gyönyörû ügyésznõ megpályázza a legmagasabb posztot, s ezért sok mindenre hajlandó. Épp úgy elcsábítja a kormányzót, mint a feltörekvõ harvardi bûnügyi újságírót. Kampányát egy megoldatlan gyilkosságsorozatra építi, melynek megoldásához Garano (Daniel Sunjata) nyomozó segítségét kéri. Arra azonban nem számít, hogy õ is a gyilkos célkeresztjébe került."

Érti ezt valaki? :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu