A tó titka

Bakancslistához adom
Magic in the Water
kanadai-amerikai kalandfilm, 98 perc, 1995

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A környéken azt beszélik, hogy egy szörny él a tóban. A tónál nyaraló kislány, Ashley (Sarah Wayne) elhiszi a mendemondákat, és naphosszat figyeli a tó vizét. Várakozása nem volt hiába való. A találkozás pillanatától kezdve Orky, a vízi szörny és Ashley jó barátok lesznek. Ez a barátság azonban veszélybe kerül, amikor a tóba veszélyes hulladékot akarnak telepíteni. A kislánynak tehát mindent el kell követnie, hogy megértesse a családjával, a legenda létezik, és segíteniük kell rajta.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
sushi 2013 jan. 10. - 13:07:02 Előzmény farzso
Számomra visszatért a "viziszörny", több jelenet is erre utalt, a nõ lábát "megcsikizte" meg a kislány kekszének a krémjét megette, plusz a csónakban a gyerekeknek továbbra is dobálta a halakat:)
Én egyedül azt nem értem, hogy miért pont gyerekkori emlékeket keltett az emberekben és miért változtatta gyerekké, akik õt látták és érintették? Mert a szörny maga is egy gyerek volt? talán azért, mert a felnõttek sokszor elfelejtenek a gyerekkorukra gondolni és szerintem néha kell felnõttnek gyerekként viselkedni, hogy megérthessük õket...:)
Nekem tetszett a film, elég old school, de én csípem az ilyen filmeket, kiskoromra emlékeztet, akkoriban sok ilyet néztem.
farzso 2008 dec. 30. - 14:45:03
Szerintem is kedves film, csak a vége nem elég világos számomra. Amikor az a kislány ott állt a film végén a stégnél, és látta az üres sütiket, felkiáltott örömében. Ezek a szerint feltámadt a víziszörny, vagy valaki más ette meg a sütitölteléket?
Aztán meg ott volt az a pszichológusnõ, aki szintén egy stégen ült, és úgy láttam, mintha a valaki (a szörny?) lerántja õt a mélybe. Lehet, hogy ezek viszonylag lényegtelenek, de engem azért érdekelne, mi is történt ott a film végén?
wysiwyg 2007 júl. 13. - 15:36:55 Előzmény kaliko
A mese találó kifejezés erre a filmre. De mindenesetre igaz. Jó kis délutáni filmecske, lazító, nyugtató... Mark Harmon elég fura volt egy ilyen filmben, de jól állt neki.
Ja és a szörny vagy mi, elég fura, "kidolgozatlan" volt, a Végtelen történetre emlékeztetett, de nem baj.
kaliko 2007 jún. 27. - 22:19:55
Egy jó kis lazító film (mese) volt... és most pont erre volt szükségem... :o)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu