A tökéletes férj

Bakancslistához adom
The Perfect Husband: The Laci Peterson Story
amerikai thriller, 120 perc, 2005

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A rendőrségen 2002. december 24-én jelentették be egy Laci Peterson nevű, nyolc hónapos terhes nő eltűnését. Bár az asszony férje, Scott Peterson együttműködött a zsarukkal, idővel egyre több gyanús körülmény merült fel a személyével kapcsolatban. Kiderült, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok az eltűnés napján, ahogyan azt állította. Sőt, egy nő is felbukkant a színen, aki kijelentette, hogy viszonya van Petersonnal. A nagy visszhangot kiváltó ügy kapcsán egyre többen úgy vélték, hogy a férj gyanúsítható a neje eltűntetésével. Azután egy nap előkerült Laci holtteste.

Stáblista:

Szereplők

Kate Vignatti
Gates nyomozó
Scott Peterson
Tommy Vignatti
Laci Peterson
Jackie Peterson
Lee Peterson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Edmond Dantes 2014 nov. 30. - 21:20:59 Előzmény tortura
Ma este adják, fel akartam venni, de:

***SPOILER***
ez annyira megtörtént eset h még a nevek is az igaziak a filmben ld itt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Peterson
Nem olvastam végig, de ez az.
***SPOILER VÉGE***
tortura 2012 máj. 10. - 16:43:39 Előzmény ferenc7
SPOILER LEHET! Én ezt a témát láttam egy ismeretterjesztõ csatornán. Ott teljesen egyértelmûnek tûnt, hogy a férj a tettes. Már az elõélete is olyan volt. Ott motivációnak azt jelölték meg, hogy nem akart gyereket, nem akart kötelezettséget vállalni. Ezért nem kellett már neki a nõ se, ezért csalta meg, a baba se kellett. Egész életében egy elkényeztetett majom volt, valami sportember, aki megszokta az örökös sikert, csillogást, és nem tetszett neki az átlagos szürke házasélet. Itt a filmben lebegtették a dolgot, talán hatásvadászat miatt, hogy izgalmasabbnak tûnjön. Amerikában nem szoktak közvetett bizonyítékok alapján halálra ítélni valakit. Ahhoz azért több kell. Ha tényleg a halálsoron van, akkor ott volt vagy DNS vagy valami más is még a rovására. Egyébként meg a havernak mi oka lett volna megölni a nõt? Mert itt valaki azt írta.
ferenc7 2011 dec. 14. - 22:31:59
Scott Petersont halálra ítélték, jelenleg is halálsoron várja a kivégzését. Egyhangúlag bûnösnek találta az esküdtszék, habár egyértelmû bizonyítékot nem találtak arra vonatkozóan, hogy õ követte volna el a gyilkosságot, viszont a magatartása az eltûnés után arra utalt, hogy tudta, hogy nem jön vissza a felesége. A tetem megtalálása elõtt eladta a felesége autóját, 2 nappal eltûnése után 2 új pornográf tartalmú kábelcsatornára fizetett elõ, valamint a barátnõjét ugyanúgy hivogatta, mint a felesége eltûnése elõtt. Arról nem is beszélve, hogy a felesége halálát követõen 250.000USD biztosítási összeget kapott volna. Minden jel arra utalt, hogy õ a tettes, habár a késõbb megtalált maradványokból a szakértõk még azt sem tudták megállapítani, hogy mi volt a halál oka. A mai napig ártatlannak vallja magát.
clark 2006 máj. 26. - 14:26:15
Hát igen nem derül ki, hogy most õ e bûnös és az sem, hogy halálra ítélték e, mivel nem vallott.
Banán 2006 máj. 25. - 14:29:49
Az a filmmel a nagy baj, hogy nem lehet megtudni belõle, hogy bûnös vagy ártatlan volt-e a férfi.
clark 2006 máj. 22. - 17:41:50
Szerintem jó film és maga a történet is jó, de kár hogy igaz történet alapján készült!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu