A vadrózsák völgyében - A szerelem győzelme

Bakancslistához adom
Im Tal der wilden Rosen: Triumph der Liebe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német dráma, 90 perc, 2007

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Rachel Bone szülésznő a városból falura költözik, hogy a veszélyeztetett terhes Susant ápolja. Megérkezése után nem sokkal Sosan meghal. Férje, a köztiszteletben álló bíró, Charles Anderson Rachelt vádolja felesége haláláért és bíróság elé akarja állítani. RAchel mellé csak a földmérő, Darren áll, akivel Andersonéknál ismerkedett meg.

Stáblista:

Szereplők

Rachel Bone
Charles Anderson
Darren Scofield
Susan Anderson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
sadrok 2019 aug. 11. - 13:32:27 8/10
Aranyos történet, kicsit holivúdos befejezéssel, de ez nem ront az élvezeten :-) Rossz érzéssel néztem a filmet, amikor egyesek részéről igazságtalanul és oktalanul a kegyetlen bánásmódot és rosszindulatot láttam, amit fájdalom és a harag váltott ki. Szinte hihetetlen, hogy ember, egy családanya ilyenre képes lehet.... talán ezért is kellett az a holivúdi befejezés :-) amikor mindenki mindenkinek megbocsát, a szeretet jegyében. Hollywoodinak mondjuk, pedig Istentől való...
10/10
grosz_i 2019 máj. 28. - 11:16:19 10/10
13 Epizódból álló sorozat
ZDF Első adás időpont: 2006. I. 29.
Azok az írók, akik a kanadai nyugat betelepüléséről beszámoló kortársak voltak, különös tisztelettel és csodálattal számolnak be róluk: az első telepesek feleségeiről, anyákról és lányaikról. Vállalkozó szelleműek voltak, ismeretlen tájakra vándoroltak, ott felépítettek maguknak kemény munkával egy új életet.

Ezek a valamikori nagy legendák szinte mindmáig a férfiakról szóltak.

A Vadrózsák völgyében sorozat, asszonyokról szól, akik megküzdenek ebben a férfiak által dominált világban a szerelmükért, boldogságukért, mindegyik igazi Love story.
Eredeti helyszínen Kanadában, a Sziklás-hegység völgyeiben forgatott sorozat.
Rendezők: Oliver Dommenget és Dieter Kehler, aki több mint 20 Pilcher filmet is rendezett elbűvölő tájakon, és a szereplők közismert német sztárok Egy egészen új, női perspektívából ismerhetjük meg a Vadnyugat meghódítását…
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu