A vallató

Bakancslistához adom
Killing Down
amerikai akciófilm, 108 perc, 2006

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Steven Down (Matthey Pompkins) az egyetlen túlélője az amerikai hadsereg felderítő osztagának, amely részt vett egy 1986-os bevetésen Nicaraguában. Hét évvel később, vállalati biztonságőrként dolgozik, amikor egy találkozón meghallja egykori kínzójának hangját. Vajon a mellette ülő ember, ugyanaz a személy? Idővel erre is fény derül?"

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
kybuck ápr. 13. 22:11:09 Előzmény Vackor1
Az olyan lecsúszott színészek, mint Sheree J. Wilson, és az olyan soha nem jegyzett senkik, mint Matthew Tompkins, mert a számlakat nekik is fizetni kell, valszeg nem az új Ferrarijukra költik a gázsit. Hogy kik adnak pénzt rá? Nyilván nem mozinézőkre gondolsz, mert az ilyen semmiket ilyen jellegtelen tévéadókra készítik, amit nyugdíjasokon kívül szinte senki nem néz. Valakiknek nyilván ez is üzlet, ha csinálják.
Vackor1 2020 dec. 21. - 22:17:51
Sokszor meglepődöm, hogy vannak színészek ?, akik elolvassák a forgatókönyvet és utána elvállalják a szerepet a "filmben". Vajon kik lehetnek - és mi a fenéért ?? -, akik pénzt adnak egy ilyenre ?? Én bolond, az Asterix sorozat Kleopátrás részét hagytam ki ez miatt, más nem igazán volt , ezt meg még nem láttam. Bár most se kezdtem volna bele .... :))) Pffffffffffffffffffffffffffff...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu