A végsőkig

Bakancslistához adom
All the Way
amerikai dráma, 2016

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

1963-ban, Dallasban meggyilkolják John F. Kennedy elnököt, akinek hivatalát az alelnök, Lyndon B. Johnson veszi át. A történet az új elnök első, viharos évébe nyújt bepillantást. Johnson életének és politikai pályafutásának legfontosabb időszaka az elnöki eskü letételével kezdődik. Olyan események követik egymást, mint a vietnami háború eszkalációja, a feketék polgárjogi küzdelmének kiteljesedése, valamint az elnökválasztás. Az HBO saját produkciója Robert Schenkkan darabjának filmváltozata.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
csontfej 2016 okt. 08. - 19:19:07
Nézhetetlen...
1/10
Hidetoshi Nakata 2016 aug. 15. - 03:06:42 1/10
1pontos maszlag.
kareshu 2016 jún. 13. - 11:28:37
Szokványos USA politikás film. Nyakkendós pocakos vén majmok vitatkoznak, megy az érthetetlen rendszerû amerikai törvénytervezet tolás. Telefonok, épp ki kivel van. Magyar embernek kiváltképp érdektelen a korabeli faji üldözés téma. Amiért mégis megnéztem? Mert a sztorit megspékelték apró aranyköpésekkel, amit Johnson elnök megeresztett anno. Igyekeztek gondosab lemásolni a korabeli irodákat. Mert azért érdekelt, mi lesz a sorsa vége LBJ-nek? (Biztos vagyok benne, hogy semelyikünk nem emlékszik, hogy alakult nevezett president karrierje anno.)
Habozok, hogy ideírjam-e még, mert nem vagyok biztos magamban: talán nem Reviczkyt adtam volna elsõ fülre a fõszereplõ alá. Igen, tudom, 200 százalékosra megoldotta, azok a szipákolások, az öreges beszéd, zseniális. De az elsõ másodpercekben nem tudtam a két dolgot rögtön öntudatlanul összerakni. Á, ezt felejtsétek el, csak agyalás, bizonytalan magánvélemény, én se adom magamnak. :)
Szóval: egyszer nézõs, utána örökre elfelejtõs film. Némi utálat maradt bennem, hogy milyen taktikázós tokásfejû szenátorok döntenek a civilizáció ügyeiben.
10/10
NaFe 2016 jún. 01. - 20:05:45 10/10
Egy amerikai elnök akirõl a vietnami háború eszkalációja jut az eszünkbe, miközben déli származása ellenére Lincoln óta a legtöbbet tette a fekete polgárjogokért. Kiváló film! 10/10
6/10
pihes 2016 jún. 01. - 14:50:41 6/10
A politika nem változik...
Bármit írhatok ide, minden magáért beszél!
Túl magas értékelést kapott.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu