A végzet gyermeke

Bakancslistához adom
The Surrogate
amerikai pszichothriller, 88 perc, 1995

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Amy (Alyssa Milano), a tehetséges fiatal lány festőnek tanul, ám se az egyetemre, se a szállásra nincs elegendő pénze. Azonnal kap a rendkívüli lehetőségen, és beköltözik a Quinn család csodálatos vendégházába. Nem is sejti, hogy a házaspár nagyvonalúságának hátterében milyen szörnyű terv áll. Amyt béranyának szemelték ki, s még az egyetemen is ellehetetlenítik, hogy a lány az anyaságba belemenjen. Hamarosan azonban Amynek feltűnik Joan (Connie Sellecca) pszichopata viselkedése, és némi nyomozás után rájön, hogy születendő gyermekének az élete veszélyben van.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
ilali 2014 okt. 11. - 20:48:20
***SPOILER***
„- Ezekbõl semmit nem tud bizonyítani.”
***SPOILER VÉGE***
Én idõsekkel kapcsolatban kaptam, hasonlót. Bár szerintem mindegy hogy fiatal-idõs, kicsi-nagy. Van, akinek egy anyja van, van, akinek több. Akik kitalálták a béranyaságot és úgy kezelik, élnek a lehetõséggel ahogy, nem helyettesként (surrogate), azoknak érdekes elképzeléseik vannak az életrõl.
(Ha pl. egy helyettes államtitkárt, vagy igazgatóhelyettest bérállamtitkárnak vagy bérigazgatónak mondanék, aki csak pénzért ...,biztos beperelnének, nem kellenének bizonyítékok. De nem mondok ilyen butaságokat.
Az anyaság még nem tart itt.)
zs9302 2009 dec. 05. - 17:53:17 Előzmény monnci
Sajnos nem láttam, pedig a TV2 olykor-olykor vetíti.
monnci 2009 jan. 26. - 21:31:24
Még régebben láttam ezt a filmet. Szerintem nagyon izgalmas és ötletes is, és Alyssa Milano nagyon jó színész...
Ajánlom mindenkinek, de ez nem olyan véres meg minden, de attól még izgalmas szerintem.