A vihar

Bakancslistához adom
La tempestad
mexikói romantikus sorozat, 2013

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Marina Reverte (Ximena Navarrete) hotelmenedzser kiáll egy meggyalázott alkalmazottja mellett, amiért elveszíti az állását. Marina a tüdőbeteg édesanyjára gondolva elfogadja egy váratlanul feltűnt jóakarója ajánlatát. Új élete helyszínén - egy isten háta mögötti faluban - a helyi kiskirály lánya reménytelenül szerelmes a faragatlan, ám becsületes és vonzó halászhajó-kapitányba. Vonzalma a férfi iránt könnyelmű tettre sarkallja Esthercitát egy bódult éjszakán.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Marina Reverte
Hernán Saldana
Damián Fabré
Mercedes Artiga
Esthercita
Fulgencio Salazar
Beatriz de Reverte
Delfina de Salazar

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Maci12 2018 júl. 11. - 23:09:17 10/10 Előzmény syuzi
Hol lehet ezt a vihar sorozatot visza nézzni? mert nem tudom sehol minden hol csak 1 perces
nagyanyacsakkkettõvan 2015 szept. 23. - 07:49:44
Eladó két jegy szeptember 26. 19 órai elõadásra az Örkény színházba "A vihar"-ra.
3 100,-Ft/db.
Akit érdekel, írjon privátban, hogy a részleteket megbeszélhessük.
syuzi 2015 júl. 05. - 14:25:59
Nagyon jó kis sorozat volt végre Marina és Damian szerelme beteljesedett
szép volt az esküvõjük gyönyörû menyasszony volt Marina végül happy end lett a vége:)
Mindenki párra lelt és boldogok lettek:)

Hernan és a többi gonosz megkapták méltó büntetésüket

Szép sorozat volt:)
syuzi 2015 jún. 26. - 16:34:09
Nagyon jó kis sorozat:) Kíváncsi leszek a végére a sorozatnak:)
Marina és Damian szép pár:)
jessm 2015 febr. 04. - 14:38:40 Előzmény nemesregina
Nézdd meg az Édes dundi Valentinát ,ha még nem láttad, nekem az volt és lezs a kedvenc telenovellám. A másik kedvenceim a Napraforgót Luciának és az Amikor az enyém leszel, ( A televisás remake szerintem rossz volt, de egy idõ után már csak az ismételték), és a nõk visszavágnak.
Mivel nem tudok spanyolul ezért csak magyarul tudom õket nézni, ezért a hazai kínálatban a legtöbb mexikó/ amerikai telenovella( a török egyáltalán nem érdekel) , ezekbõl jó párba belekezdtem az utóbbi idõben ilyen a vihar is, de valahogy hamar ellaposodnak, vagy idegesítõek lesznek , pedig a történet jó , de elkezdik a unalmas telenovella fordulatokat, és idegesítõ lesz. Míg az argentin vagy venezuelai sorotakban is mennek az elcsépelt körök , de ott valahogy mégsem untatnak annyira. Sosem értettem miért, talán mert van bennük humor vagy nem tudom.
malvinkicska 2014 márc. 25. - 08:58:13
Milibindi Aracely két gyereket szült, és még most is gyönyörû van kisugárzása, mikor játszik látszik rajta mennyire bele éli a szerepébe magát. Boyer és Xiména is sokkal fiatalabbak, de szerintem mind kettõt üti, minden téren.
10/10
Milibindi 2014 márc. 25. - 01:39:06 10/10
*** tudtátok, tudtam*** bocsi , igaz hogy késõ van, de hogy írni sem tudom :D
10/10
Milibindi 2014 márc. 25. - 01:21:59 10/10
Jééé tudták, hogy Ximena Navarrete nem "csak" Miss Mexikó volt, hanem egyenesen a 2010es Miss Universe World ? Tidtam, hogy szépség királynõ, de azt nem, hogy a világversenyen is 1 helyezett lett! Mondjuk tényleg szép nõ! Bár úgy néz néznék ki én is mint õ (vagy úgy,mint Aracely Arambula) Kritika ide kritika oda szerintem nem játszik rosszul! Sõt az én szememben többet ér az õ színészi teljesítménye, mert õ hiába 0 színészi tapéasztalat legalább tisztességes úton jutott a fõszerephez , nem ellenszolgáltatásért cserében ,mint mondjuk Boyer! ( Mivel Mejia neje is ott van a Televisánál nem hiszem, hogy nála bárki is így juthatna szerephez!)
10/10
Milibindi 2014 márc. 22. - 22:43:08 10/10 Előzmény suxel
A Sarokba szorítva nekem is kb addig tetszett míg neked:) 10 pontot adtam rá rögtön az elsõ rész után anno, deha várok még vele csak olyan 8-9 lett volna :)
10/10
Milibindi 2014 márc. 22. - 22:41:14 10/10 Előzmény malvinkicska
Boyer nekem is antipatikus, de a történet érdekel , ezért nézni fogom! Tagadhatatlan a jó kémia közte és Rulli között!
10/10
Milibindi 2014 márc. 22. - 22:38:05 10/10 Előzmény nemesregina
Szia Regina!
Itt meg tudod nézni a Mujeres asesinast felírtattal! http://televisahirblog.wordpress.com/2010/08/30/mujeres-asesinas-szeptember-6-tol-magyar-felirattal/
3/10
suxel 2014 márc. 19. - 00:27:00 3/10 Előzmény nemesregina
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem nem számítanak a színészek. Én pl. David Zepedanak megnéztem az összes sorozatát 2007 óta. :) A Lo que la vida me robonak pedig olyan szereplõgárdája van, hogy ritkán csõdítenek össze ennyi jó színészt, én azt mondhatom, hogy azért is kezdtem bele korábban, mert nagyon sok színész közel áll hozzám, szeretem a játékukat. Pedig jobbára a történetre szoktam hagyatkozni, viszont nem lehet elmenni a húzónevek mellett sem. Pont tegnap tekertem át a Mexikóban tegnap bemutatott El color de la pasiont is. Egy új novella a Julieta és az El Manantial íróitól, szeretem az íróknak a sorozatait, de annál inkább érdekelt, hogy a fõhõsei Erick Elias és Esmeralda Pimentel, a primer actriz kategóriában pedig ott van Helena Rojo, de nagy kedvenc belõle mellettük Ariadne Diaz és Michelle Renaud is. Elõzményekkel nyitott a sorozat, különösebbképpen nem volt érdekes a számomra, de nem ez alapján az egy rész alapján küldöm el a sunyiba, hogy kell ez a francnak. Mindenképpen megvárom a jelenbeli eseményeknek az eljövetelét. :) Próbálok nem felületes lenni. :)

Igen, valamennyire értem a sorozatokat. :) Azt szoktam mondani újabban, hogy annyit értek spanyolul, amit a telenovellákban beszélnek + még eladni nem tudnának, viszont beszélni nem tudok. Én úgy érzem, hogy van elég jó nyelvérzékem, s már egész dialógusokat le tudok fordítani. Amúgy 2011 március 14-én kezdtem el spanyolul nézni sorozatokat, s mivel folyamatosan követem nyomon õket, meg sok híreket, fórumot böngészek a google translator segítségével, így nem esek ki a gyakorlatból. Nagy könnyedség nekem még az is, hogy amit hallok nagy pontossággal le is tudom írni helyesen, és így elég jól fejlõdök. :) S mivel a telenovellák elsütik sokszor ugyanazokat a kliséket, így egy rutinos telenovellanézõnek nem túl nehéz megértenie a történéseket és a miérteket, s én ami sorozatokat követtem eddig nyomon, elég szépen artikulálva beszéltek bennük.

Mi néznék meg premierként? Mi Pecado. :D Láttam belõle a DVD-verziót és bele-beletekertem a részekbe rendesen, szerintem egy nagyon igényes sorozat, nem is hosszú, és sajnálom, hogy a magyar nézõk pont ezt nem láthatják Maitetõl. :) A legjobb szerepe volt. :) Szerintem még a 2007-es Telemundós Dona Barbarat is végignézném, olyan régen volt már Edith Gonzalez magyar képernyõn, vagy a Gabriela Spanicos 2004-es Prisionera is jöhetne. Bár én már megnéztem a Mentir para vivirt, szerintem a Story5-ön az is elférne, bár az utolsó 25 résszel nagyon nem voltam elégedett, egészen addig jól szórakoztam rajta, vagy most nézek egy TVAztecasat, a Siempre Tuya Acapulcot, én úgy érzem, ha arra lecsapna az RTL Klub, be lehetne fogni vele a Maricruzt. Vannak vele hasonlóságok is, meg különbségek is rendesen, de legalább nincsenek akkora nagy logikai bukfencek. Ott is egy viszonylag tanulatlan, de szelid kislány a fõszereplõ egy aranyos történetben, s pont ma ujjongtam, hogy iskolába jár és õ nem az integrálszámolást sajátítja elfelé, hanem megmaradtak az elsõfokú egyenletek szintjén. :) Vagy, ha komédiát akarnék említeni, akkor csakis a Por ella soy Eva jöhetne szóba. :)
nemesregina 2014 márc. 18. - 10:35:16
Kedves Suxel!

Egyet értek malvinkicskaval tényleg jót lehet veled sorozatokról beszélgetni. Érezhetõ, hogy nagyon jártas vagy a témában :) Köszönöm, hogy leírtad mit gondolsz jó volt olvasni. Nálam nagyrészt a színészektõl is függ, hogy megnézek-e egy sorozatot. Angelique Boyer szerintem ügyes színésznõ és megvan az a bizonyos kémia közte és
Sebastián Rulli között. Belenéztem pár részbe és nekem eddig szimpatikus a dolog de majd meglátjuk mi lesz belõle. Irigykedem, hogy eredeti nyelven is nézel sorozatokat, ezek szerint érted valamennyire a spanyol nyelvet ugye? Én csak nagyjából átpörgetem a részeket sajnos sok mindent nem értek és csak a látottakból tudok következni de remélem ez majd a jövõben változni fog mert szeretnék spanyolul tanulni az angol mellett. Igazad van abban is, hogy jó lenne néhány ismétlés pl: Guberálós María...stb Premierként szívesen megnézném a Mi Pecado-t vagy a Mujeres Asesinas-t (bár erre szerintem semmi esély) Te miket látnál szívesen? Remélem nem bánod, hogy ennyit írok :) Kérdezz nyugodtan te is ha szeretnél!
malvinkicska 2014 márc. 18. - 09:50:15
Suxel ezt én is tanúsíthatom normálisan lehet veled a sorozatokról véleményt folytatni, elfogadod a másik véleményét, is mivel mindenki, más és más.A rálátásod jó mivel sokat láttál tudsz véleményezni.Amit leírtam így is érzem, nem vagyok egy pitizõ típus.
3/10
suxel 2014 márc. 17. - 23:48:32 3/10
Kedves Regina!

Nem szoktam hülyének nézni az embereket ennyi miatt! Természetes, hogy néha kihagyunk valamit a szövegünkbõl a sok gondolat miatt, nem egyszer jártam már én is így. :)
Azt azért hozzá kell tenni, hogy az utolsó kommentemben felsoroltakat nem láttam teljesen, de nagyon tetszett, s azokból mindenképpen jó lenne valamikor egy ismétlést látni.
A listát ki lehetne bõvíteni még olyanokkal, amikkel úgy el voltam, de nem nagyon fogtak meg, illetve olyanokkal, amik kiváltképp nem tetszettek.
Nem minõségi darabok: képzeld én is láttam az Árva angyalt és én is végig. :) És a Bûnös vágyakat sem tartom egy was ist dasnak annyira, és nagyon értelmes sorozatnak, de tetszett.
Az utóbbi 1-2 évben lettem inkább válogatós, addig az volt a jellemzõ, hogy bármit adtak, én megnéztem. De amióta eredetiben is nézek sorozatokat és kevesebb idõm van, belepillantok ebbe is, abba is, elég könnyen leszûröm, hogy mi az, ami nekem való és mi az, ami nem. Próbálom õket nyomonkövetni is, nem csak elkönyvelni, hogy ez rossz és nem nézem. Ha valami feldühít, akkor képes vagyok a közepén abbahagyni, ami nem jelenti azt, hogy nem olvasok utána kinti oldalakon mi történik, vagy nem nézek bele a napi elõzetesekbe. Ahhoz azonban, hogy mindennap kövessek egy sorozatot, nagyon jó összképnek kell lennie, mert ha nincs meg a fene megette.
Mondom attól függetlenül, hogy a LQLVMR nekem nem a kedvencem, én ajánlom, és szerintem 100x inkább az, mint a Maricruz, de az eddigi részek alapján sokkal pörgõsebb sorozat, mint az átlag Televisa szokott lenni. Csak valahogy úgy érzem több van benne, mint amit a képernyõre vittek, az író-adaptálóbanda nem éppen a kedvencem, s azért egy fõmûsoridõs novellánál elvárná az ember, hogy logikusabbak legyenek.
És azért sem nézek senkit se hülyének, mert az én általam nem sokra tartott Maricruzt nézi, néhanapján én is elcsípek egy részt, vagy bár nekem tetszett a Sarokba szorítva elsõ 123 része, de sok ember még lehet 3 pontot sem adna neki. Attól még nem biztos, hogy rossz valami, mert nekem nem tetszik. Gondolom én, hogy nem volt rossz sorozat a Corazón Valiente - Több, mint testõr sem, de megmagyarázhatatlan okok miatt én nem szeretem a testõrös sorozatokat. Ez olyan, mint amikor valaki nem szereti a bûnügyi sorozatokat. Vagy nem épp kedvenceim a kosztümös sorozatok sem, ugyanakkor a Zorro telenovellát nagyon sokan nézték és szerették. Szeretek véleményt nyilvánítani, ennyi. :)
Én velem kiskoromban megszerettették ezeket a sorozatokat és itt ragadtam. :)
Ha van esetleg még valami kérdésed szívesen válaszolok, s mások a megmondhatói, hogy nem szoktam ledegradálni embereket és bunkón bánni velük. Amíg normálisan szólnak hozzám, addig én is normálisan szólok vissza. :)
offtopic
nemesregina 2014 márc. 17. - 23:01:03
Fején találtad A SZÖGET
(Bocsi ne nézz hülyének csak már fáradt vagyok)
nemesregina 2014 márc. 17. - 22:59:07
Kedves Suxel! Fején találtad pont azért kérdeztem :) Elképesztõ milyen sok telenovellát láttál. Én még elég kicsi voltam amikor elkezdtem ilyen sorozatokat nézni, sokra nem is nagyon emlékszem! Aztán hosszú éveken át nem érdekelt és most újra beleszerettem a szappanoperákba! Sok sorozatot szeretnék pótolni régieket és újakat egyaránt. Remélem egy nap majd az én listám is ilyen hosszú lesz :) Leírom neked én is eddig miket láttam ha már te is leírtad nekem :)

Amiket végignéztem és nagyon tetszettek
- A végzet hatalma
- Bûnös vágyak
- Rubi, az elbûvölõ szörnyeteg
- Teresa

Tudom ezek nem minõségi darabok de hát megnéztem ez van :D
---------------------
- Árva Angyal
- A Szerelem Diadala
- Csacska Angyal
- A Vihar (Ha visszamehetnék az idõben ezt nem kezdeném el mert borzasztónak tartom de ha valaminek nekikezdek azt be is fejezem és hála istennek már kevés van hátra)

Ezeket 1000 éve láttam van amibõl csak emlékfoszlányom van talán egyszer majd újranézem õket.
--------------------
- Vad Angyal
- Esmeralda
- Paula és Paulina
- Rosalinda
- Soñadoras – Szerelmes álmodozók

Jelenleg nézem
-----------------
Maricruz
Várom a Lo que la vida me robó-t
3/10
suxel 2014 márc. 17. - 18:44:51 3/10 Előzmény nemesregina
Kimaradt még: és így már teljes a lista
-Sosem feledlek
-A sivatag szerelmesei
-Kachorra, az ártatlan szökevény
-Villa Acapulco
-Maria
3/10
suxel 2014 márc. 17. - 10:50:45 3/10
Szia Regina!

Gondolom a kérdésed azért merült fel, mert mostanában elég sok lehúzó jellegû kommentet, kevés csillagos érékelést látsz tõlem. :) A válasznál csak azon novellákat sorolom fel, amelyeket itthon is vetítettek, viszont nem állítom, hogy 100%-osan mind eszembe fog jutni, de megpróbálom a legtöbbet összegyûjteni online-oldalak segítségével. :)

- A bosszú álarca
- A szerelem nevében
- A szív parancsa
- A kertész lánya
- A végzet hatalma
- Amíg tart az élet
- Angela
- Az örökség
- Borostyán (nem tudom ide vehetjük-e, hogy olasz)
- Bûnös vágyak
- Dél királynõje
- Esperanza
- Idõtlen szerelem
- Julieta
- Kedves ellenség
- Kettõs játszma
- Marimar
- Második esély
- Megkövült szívek
- Menekülés a szerelembe
- Mindörökké szerelem
- Mosoly kérek
- Ördögi kör
- Paula és Paulina
- Pokolba a szépfiúkkal (csak a 2. fele, de az nagyon jó, onnantól, hogy az öreglány meghal benne)
- Rubi, az elbûvölõ szörnyeteg
- Sarokba szorítva (csak az elsõ 123 rész, de az nagyon bejött)
- Szalamandra (az elsõ 90 részt nagyon élveztem)
- Sebzett szívek
- Szerelempárlat
- Teresa
- Titkok és szerelmek
- Vérvörös szerelem
- Yago
nemesregina 2014 márc. 17. - 09:57:38 Előzmény suxel
Kedves suxel!

Írnál néhány olyan sorozatot ami tetszik neked?
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu