A vulkánsziget polipjai

Bakancslistához adom
Octopus Volcano
ismeretterjesztő film

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A Földközi-tenger vizéből Szicíliától északra kiemelkedő Stromboli bolygónk egyik legaktívabb tűzhányója. Lávája szünet nélkül sisteregve ömlik a tengerbe, az apró vulkánsziget partvidékét a tűz és a víz forrongó frontvonalává avatva. Ezen a különleges víz alatti élőhelyen egy különleges állat éli világát, és küzd meg nap mint nap a túlélésért az elemekkel és a cápákkal: a nyolckarú polip, mely számára - minden nehézség ellenére - a tengerfenéken heverő hajóroncsok és halászhálók kiváló vadászterepet biztosítanak.

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Pickwick 2012 máj. 26. - 20:44:50 10/10
Nagyszerû volt, örülök, hogy megnéztem! Szerintem kicsit talán lehetett volna informatívabb is, de mivel ez alapból kissé más irányba ment el, így ezt nem róhatom fel hiányosságként. Aranyos volt, amikor a polip sietett le a fedélzetrõl! :D (Ez talán nem volt akkora spoiler.)
10/10
10/10
pozsizsuzsi 2009 nov. 28. - 11:36:11 10/10
Õrület. Most láttam elõször, ahogy egy polip rémületében tágra nyitja a pupilláját. A testbeszéd nagyon univerzálisnak tûnik. :)
És, persze: 10 pont. Még tíz a polipnak. :)
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu