A zenevonat

Bakancslistához adom
The Band Wagon
amerikai zenés vígjáték, 108 perc, 1953

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Tony Hunter, a zenés-táncos filmek egykori sztárja három éve nem szerepelt már filmben, a rajongók pedig kezdik lassan elfelejteni. "Az idők változnak, te viszont nem" - mondja neki barátja, kalapos-sétapálcás image-ére célozva. Tony belátja, hogy legfőbb ideje visszatérnie és valami újat mutatnia, ezért elvállalja, hogy a híres balettművésznő, Gabrielle Gerard oldalán táncol egy új műsorszámban a Broadwayn. Amikor megtudja, hogy a darab a Faust modern feldolgozása, lelkesedése máris alábbhagy, Gabriellel pedig gyűlölik egymást. A próbák folytatódnak, a darabból nagy küzdelmek árán, Tony vezetésével igazi szórakoztató előadás válik, zenével, tánccal, szerelemmel.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Szereplők

Tony Hunter
Gabrielle Gerard
Lester Marton
Lily Marton
Jeffrey Cordova

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
slywer 2012 máj. 20. - 20:41:20 10/10 Előzmény SandroVM
Akkor te biztos mást néztél!ahogy beérkezik a vonat,rögtön megszólal a zene,tánc,kicsit késõbb szintén---cipõpucoláskor--rá kb 5min-ra szintén(amikor a barátai felkérik a szerepre)...szóval:már az elején zenével-tánccal kezdõdik.


Õk az igazi táncosok,sztep-táncosok-------az ír csapat hozzájuk képest csak topogó fiatalok!
olahmiki1959 2012 máj. 20. - 16:34:35
Nagyon kedves, aranyos film, a történet átlagos, tulajdonképpen csak arra jó, hogy keretéül szolgáljon a táncjeleneknek. Fred Astaire itt is csodálatos, mint mindig, a szereplõk jók, és ami még nagyon fontos, A FILM SZÍNES! Nem tudom, miért fekete-fehér képekkel illusztrálják az ismertetõt.
Kellemes kikapcsolódás, jó a szinkron is, és ami nem utolsó szempont, a Duna tv-bõl, - miután nem szakítják meg reklámokkal a filmet, - még akár fel is lehet venni.
Nekem évek óta megvan, akkor is a Duna tv-bõl vettem fel.
8/10.
6/10
SandroVM 2008 febr. 19. - 17:20:48 6/10
Lehetne több zene, vagy csak egyszerûen jó lett volna, ha nem csak a végén zakatol a zene. Nem vagyok elégedett, untam az elejét.