Véletlen jegyesség

Bakancslistához adom
Accidental Engagement
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus film, 86 perc, 2016

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Clarissa pincérnőként dolgozik Los Angelesben, legnagyobb vágya, hogy színésznő lehessen. Visszatér szülővárosába, hiszen a legjobb barátnője férjhez megy és a régi barátok nyomására Clarissa hazugságra kényszerül. Mindenkivel elhiteti, hogy egy híres és jóképű színész menyasszonya, ami bonyodalmakat okoz a történet során.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Atis88 2021 aug. 01. - 10:52:53 4/10
Tipikus tucat amcsi romcsi semmitmondó limonádé. Dögunalom.
pappulisszesz 2019 dec. 23. - 11:12:18 Előzmény napraforgó
minden, csak nem magyaros
napraforgó 2019 dec. 21. - 18:39:56
bossy woman = kardos menyecske
napraforgó 2019 dec. 21. - 18:25:52
Kicsit magyarosabban:

A jóképű és népszerű sorozatsztár Chas Hunter, aki már gyerekkora óta sztár egy újabb sorozat főszerepét nyerte el egy meghallgatáson (castingon). Ugyanakkor kirúgják Clarissa Byerst, aki szinésznő akart lenni, mert a meghallgatáson, ahol egy pincérnőt kellett volna alakitania ügyetlenül forró kávéval öntötte le a hires szinészt. Clarissa csalódottan tér vissza szülővárosába a legjobb barátnője esküvőjére, frusztrálva attól, hogy még mindig szingli és nincs sikeres karrierje sem. Ezért úgy tesz, mint aki megkapott egy jó szerepet és vőlegénye is van Chad személyében.
Az újságirók kiszimatolják a hazugságot és ez veszélyeztetné Chad hirnevét, ezért Chad kardos exe és publicistája úgy dönt, hogy játszák tovább a szerepüket az esküvő végéig és a férfi majd azután dobja a nőt.
A vonzó Chad megnyerően viselkedik a parti vendégeivel, sőt Clarissával is, aki rájön, hogy a férfi álmai hercege. Ekkor közbelép Chad publicistája, hogy szétválassza őket, mindezt a nagyobb publicitás érdekében.
Herbst Ferencné 2019 dec. 15. - 15:32:38
Kicsit jobban körbe néztem, ezt találtam még, megosztoma nézőkkel !



Amikor a sikertelen színésznő Clarissa visszatér szülővárosába esküvőre, és megpróbálja lenyűgözni régi barátait, amikor azt állítja, hogy nagykorú hírességgel, Chas Hunterrel randizik, hirtelen komikusan hamis elkötelezettségbe kerül, amikor hazugságai nyilvánosságra kerülnek, Chas úgy dönt, hogy csatlakozik az ünnepségekhez egy kaszkadőr, hogy elkerülje a rossz sajtót.

- Jake Helgren
A jóképű, népszerű Chas Hunter, a gyermekkori csillag, újabb sorozatgyőzelmet nyer a meghallgatásokon, ahol Clarissa Byers színésznőjét megfelelő módon elbocsátják azért, hogy ügyetlenül forró kávét öntsön rá, hogy pincérnővé váljon. Csalódva arra, hogy hazaért a legjobb barátja esküvőjére, még mindig egyedülálló és karrier sikere nélkül, úgy tesz, mintha jó szerepet töltött be és vőlegénye: Csád. Paparazzi megfékezi hazugságait, amelyek veszélyeztethetik Csád hírnevét, így az ő főnöke és publicista úgy dönt, hogy együtt kell játszania, majd a legjobb barátja esküvője után eldobnia. A bájos Csád hamarosan megkapja a párt vendégeit, sőt még Clarissával is kapcsolatba lép, aki rájön, hogy ő olyan bájos herceg, amíg a publicista megérkezik, hogy megbontja őket a maximális nyilvánosság érdekében.
6/10
dandelion83 2019 aug. 25. - 09:07:54 6/10
Könnyed, romantikus film, kiszámítható befejezéssel. A szereplők nekem nem voltak túl szimpatikusak, illetve a játékuk hagy némi kívánnivalót maga után....
Sárosi Pálné 2019 aug. 17. - 10:11:24
Clarissa pincérnőként dolgozik Los Angeles-ben, legnagyobb vágya, hogy színésznő lehessen. Visszatér szülővárosába, hiszen a legjobb barátnője férjhez megy és a régi barátok nyomására Clarissa hazugságra kényszerül. Mindenkivel elhiteti, hogy egy híres és jóképű színész menyasszonya, ami bonyodalmakat okoz a történet során....Animare Tv újságból..........érdemesebb ott keresni a tartalmakat !!!
Herbst Ferencné 2019 aug. 17. - 10:05:54
Clarissa visszatér a szűlővárosába.ahol egy eljegyzési party-n régi ismerőseinek,azt állitja magáról,hogy hiresség lett belőle..... Sajnos, ez a legtöbb, amit találtam a film tartalmáról !