Adri's Kitchen

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, IV / 10. rész, 23 perc

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Az Adri's Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri's Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Sweet-But-Psycho 2019 júl. 05. - 00:23:06 10/10
A trampli, mindent összetaperoló Stahlhoz, a pityókásan bájolgó, okoskodó Borbás Marcsihoz és szegény "süssük-ki-zsírban" Laci bácsihoz képest Marton Adri kifejezetten üdítő személyiség. Californiában diplomázott, Los Angelesben privát séfként dolgozott, a New School of Cookingban ténykedett, stb... Nyilván ezért gondolta valamelyik atomfizikus a Tv2 csoportnál, hogy angol nyelvű címet kell adni a műsornak. Ami valóban butaság.
Mindenesetre felpontozom, mert az irigy vénasszonyok és a szenteskedők jól lehúzták...
KeyAccountManagerkovács 2019 jún. 30. - 13:42:05 Előzmény macsek1121
Valami ilyesmit akartam én is mondani. Nem értem, miért nem lehet Adri konyhája, Adri a konyhában, Adrival a konyhában, A Konyha - Adrival, stb. A mi nyelvünk sokkal szebb és változatosabb.
macsek1121 2019 ápr. 28. - 03:44:54
Miért lesz menőbb egy műsor attól, hogy angol címet adunk neki? Szerintem szánalmas...