Agglegény a pácban

Bakancslistához adom
Window Theory
kanadai romantikus vígjáték , 84 perc, 2004

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Meglátni és megszeretni valakit egy pillanat műve, de valljuk be, ritkán adódik ilyen pillanat az ember életében. Ha fiatal, akkor idealista, ha öreg, akkor meg túlontúl kritikus. Valahogy így van ezzel Ethan is, a huszonöt éves, nőfaló hírében álló fiatalember, aki képtelen felnőni. Ám megtudja, hogy az egykori legjobb barátja, Jeff nősülni készül. Meglátogatja és legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy a menyasszonya nem más, mint az ő volt gimnáziumi szerelme. Megpróbálja lebeszélni Stephanie-t az esküvőről, hogy visszahódítsa, mielőtt még túl késő lenne.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2010 júl. 14. - 08:37:12 1/10 Előzmény csaysee
Nekem is hasonló a véleményem, sablonos alaptörténet, számomra érdektelen cselekményvezetés, gyenge színészi munka és képi megvalósítás jellemzi. Egyáltalán nem tetszik ez a film, gyenge Film+-os szintnek felel meg, legalábbis számomra. 10 pontból 1 pontra értékeltem.
A fõszereplõ nem dolgozik, mibõl van neki pénze BMW-re, mibõl él?
csaysee 2007 júl. 29. - 09:50:22
ezert tenyleg kar volt penzt kiadni es en nem latok benne semmi mondani valot
johnnyjungle 2007 júl. 12. - 18:44:32
Most néztem meg a filmet - kellemes kis nõi film, de van benne szó férfibarátságról is, tehát kettesben nézhetõ - szerintem profi "marketingfogás"
Szeretem azokat a filmeket, amiket számomra ismeretlen személyek készítettek, mégis van bennük mondanivaló és áltlagosan jó színészi alakítás...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu