Agyament karácsony

Bakancslistához adom
Snow 2: Brain Freeze
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai családi film, 83 perc, 2008

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Három nap múlva Karácsony, Nick Snowden a nagy munkában elfelejtette, hogy ezt az időt feleségével, Sandy-vel kéne, pontosabban kellett volna töltenie... Egy hatalmas veszekedés után Nick átsétál egy varázstükrön, és amnéziásan tér vissza. Így Sandy az egyetlen, aki megmentheti Nick-et és kettejük karácsonyát. De váratlanul felbukkan egy régi ellenség, Buck Seger...

Stáblista:

Szereplők

Nick Snowden
Sandy Brooks
Hip Hop tanár
Kaitlin Mays

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Rojita 2023 dec. 07. - 17:02:37 4/10
Ha elfogadjuk azt az alapötletet, h a Télapó egy ugyanolyan hétköznapi ember, mint bárki az utcán, csak Ő az Északi Sarkon él, rendben van. (Bár, ez a látványból nem derül ki. Háza-udvara lehetne Marylandtől Californiáig bárhol.) Sőt, Ő egy fiatal ember, nincs hatalmas ősz szakálla se, - egyáltalán, semmilyen szakálla sincs és fiatalsága miatt nem is ősz. Hogy Ő a Télapó, azt csak abból tudjuk, hogy az istállójában nem tehenek, lovak állnak, hanem 6-8 rénszarvas. Nem derült ki, de valószínűleg karácsonyi körutazására külleme valamilyen varázsfolyamat következtében átalakul Télapóvá. Azonban azt megtudjuk, h varázstudománya nincs a fejében, azt egy titkos helyre elmentette és szükség esetén azt, sőt, őt, előhívja. Eddig az ötlet elképzelhető. A fk alapja jó. Azonban, ez a rejtőzködő Télapó úgy viselkedik, h percekig azt hittem, h vmi bolondokházában indul a történet.

Ugyanis, ez a Télapó egy fittness-tanfolyam és néhány ugrókötél segítségével akarja szarvasait gyorsan lefogyasztani, h bírják a karácsonyi repülést.

Ettől kezdve Télapónk az utolsó képkockáig, csetlik-botlik, amit nem mindig indokol a fejére zuhant amnézia. Ennyi blődséget utoljára Leslie Nielsennel láttam, de Neki jól állt.
Úgy érzem, egy ötletes fk-et a rendező felhígította, h időt nyerjen, - ami bejött Neki, - hiszen egy 2. részt is leforgattak a filmből.
Nekem túl sok volt ez a Télapó, - pedig rendkívüli kalandokat és ellenséget vetettek be ellene. Azt javaslom, hagyjuk ezt a filmet a gyerekeknek, de ha van választék, Ők is inkább egy másik filmmel próbálkozzanak.