Agyban nagy

Bakancslistához adom
The Man With Two Brains
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 93 perc, 1983

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

Dr. Michael Hfuhruhurr híres agysebész, aki egy új eljárás kidolgozásával forradalmasítja a koponyasebészetet. Módszere segítségével megmenti annak a fiatal nőnek az életét, akit korábban elütött a Mercedesével. A hölgyről azonban hamarosan kiderül, nem érdekli semmi más, csak a pénz, különösen ennek a szerelmes férfiaktól és férjektől elszedhető fajtája. Még a kertészt is elcsábítja, de a derék doktorral nem hajlandó lefeküdni. Hfuhruhurr pedig bánatában beleszeret egy másik fiatal nő agyába, melyet egy különc bécsi kollégájától kapott egy befőttesüvegben. A kérdés már csak az: hogyan lehetne egyesíteni a szeretett agyat a vonzó testtel?

Stáblista:

Szereplők

Dr. Michael Hfuhruhurr
Dr. Necessiter
Dolores Benedict

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
sipka 2008 jan. 28. - 15:23:15
EZ AZ!!!!!!! :))
Hihetetlenül hálás vagyok ezért az információért!! :)
El se tudom hinni.. VÉGRE MEGTEKINTHETEM!!!!
Már oltárian várom :)
Romero 2008 jan. 28. - 07:56:44 Előzmény sipka
Sipka!

Most vettem meg amerikában ezt a filmet, épp most folyik a magyar szinkron hozzárakása. Hamarosan fenn lesz az interneten a film.
9/10
Zajac 2008 jan. 14. - 19:44:24 9/10
Hát abban biztos vagyok,hogy láttam mint S.Martin filmjeinek nagy többségét,de én sem tudnék felidézni belõle sok mindent :-))..pff...
sipka 2008 jan. 14. - 19:10:04
Sajnálatos módon, már nem nagyon emlékszem erre a filmre... :( Csak néhány momentumára... De az biztosan állíthatom, hogy nekem elnyerte a tetszésemet :))
Amúgy 4 szó jut eszembe, ha erre az alkotásra gondolok: agyak, gorilla, Kathleen, Turner.. :)
Semmi másra :(
Azért jó lenne ha leadnák már valahol, vagy legalább kiadnák DVD-n.. Fogadni mernék, hogy Amerikában már rég forgalomban van!!!!
Még egy rendes vélemény nyilvánítást sem tudok írni, mivel már baromira elfelejtettem ennek a "movie"nak a történeti kibontakozását.. Na mindegy :(
Addig is amíg le nem adja valamelyik külföldi csatorna, beszúrok egy videót, ahol egy 5perces jelenetet lehet látni eme vígjátékból... :)

www.youtube.com/watch?v=EARnV7vU4tg&feature=related
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu