Ahol a cápa az úr

Bakancslistához adom
Shark!
amerikai-mexikói akcióthriller, 92 perc, 1969

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Egy fegyverkereskedő elveszíti a rakományát a kis tengerparti település, Sudanese közelében. A szállítmány nélkül nem mehet tovább, ám szerencséjére egy nő felbérli, hogy segítsen neki átkutatni egy hajóroncsot a cápáktól hemzsegő vízben. Így felcsillant az esély a veszteségek kompenzálására, azonban hamar kiderül, hogy nem csupán a cápákkal kell megküzdeniük.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2015 szept. 27. - 13:13:52
Egyrészt 69-es, már egy jó pont és a leírás, valamint a képek alapján is jónak tûnik. Az elsõ hsz pedig csak arra sarkall, nézzem meg milyen! Szeretem a nyugis, álmos hangulatû filmeket. :) Remélem ez ilyen, nem unalmas - nem egy és ugyanaz! A reklámok bizony veszélyt jelentenek, a meg nem nézés veszélyét. Sok filmet akkor hagyok ott, amikor bevágják a macerát. Elkapcsolok, és máshol nézek addig valamit. De így kizökkenek a filmbõl, pláne ha ott is valami jó van, és azt mondom: áh, nem is érdekel, inkább itt maradok. (vagy netezek :) )
1/10
offtopic
feketevipera 2015 júl. 08. - 20:10:33 1/10 Előzmény Rucakoma
Tudom, te meg nézd meg a film adatlapját. :)
Rucakoma 2015 júl. 07. - 17:21:09 Előzmény feketevipera
Barátom, ez nem egy akciótriller, nézd már meg a dátumot: 1969.!
adamnagysweetmovie 2015 jún. 28. - 15:11:13
Aki szereti Fullert, annak képmagnóra!
Meg érdemes lenne osztani, szorozni..
1/10
feketevipera 2015 ápr. 05. - 20:15:20 1/10
Akcióthriller? Ez? Besz*rás! Burt Reynoldsnak a legtöbb filmje unalmas és jellegtelen (és hát azért õ maga se valami nagy színész), de amiket láttam, azok közül szerintem ez viszi el a pálmát. Gondoltam, hogy sz*r lesz, de hogy ennyire, azt nem hittem volna. Az elsõ reklámig bírtam, addig semmi sem történt, ami lekötött volna, úgyhogy otthagytam. Az izgalomnak, a cselekménynek a leghalványabb nyomát sem fedeztem fel a sztoriban, a figurák többsége egysíkú volt, én nem is értem, ki és milyen szándékkal vett részt eme förmedvény elkészítésében, illetve a producer mit látott ebben az egészben. Szerintem már a maga korában is gyenge volt, manapság pedig fõleg. Egyre silányabb csatorna ez a Filmmánia is, régen még a Filmmúzeum értelmes, tartalmas filmeket is közvetített, most már ez is tele van amerikai gagyival, nevenincs, semmitmondó produkciókkal. Ritkán szoktam filmet egy ponttal jutalmazni, de most azt hiszem, megteszem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu