Aki bújt, aki nem 2.: A második este

Bakancslistához adom
Jeepers Creepers II - The Second Night
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 104 perc, 2003

Értékelés:

147 szavazatból
Szerinted?

Újra visszatér a huszonhárom évente huszonhárom napig táplálkozó szárnyas, húsevő bestia. Eledelül ezúttal egy középiskolai baseballcsapat szolgál. A mérkőzést követően a bajnokcsapat egy iskolabusszal indul haza az edzőik és a pompom-lányok kíséretében. A busz azonban elakad a rossz hírű Kelet 9-es országúton. Ahogy leszáll a sötétség, az elhagyott úton a fiatalok a legvadabb félelmeikkel szembesülnek. Gyilkos szörnyeteg szedi közülük áldozatait. Csak úgy élhetik túl a borzalmas éjszakát, ha fölveszik a harcot a félelmetes ellenféllel.

Stáblista:

Szereplők

id. Jack Taggart
Deaundre Davis
Scott 'Scotty' Braddock
Jack Taggart
Minxie Hayes
Billy Taggart
Andy 'Bucky' Buck
Dante Belasco
Jake Spencer
Darry Jenner
Dwayne Barnes, edző
Jonny Young

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
h3stegh 2022 nov. 06. - 21:30:45 10/10
Lehet, hogy nem íjesztő horror, de méltó folytatás, nekem tetszik.
kabat 2021 szept. 30. - 10:56:47 Előzmény whitedoor41
..az utolsó bejegyzéshez hozzászólva, teljesen egyetértek. De a madárijesztők "funkcióját" is kétségbe lehet vonni. Miért is vannak felállítva a kukoricatábla kellős közepén? Milyen "madaraktól" kell megvédeni a termést? Persze tudjuk , ez huszadrangú kérdés egy horrorfilmben, akár az évszakok.
Thaimail 2019 márc. 22. - 04:57:18
nézem ezt a filmet itt "http://icinema.site/movie/11351/jeepers-creepers-2.html
" a legjobb minőséggel bármely feliratok nyelvén
3/10
arpi0110 2019 márc. 22. - 03:42:07 3/10
Az első rész a film közepétől vált röhejessé, de legalább nem annyira unalmassá. Ebben viszont már voltak elég unalmas részek. Mikor besötétedett és a buszba voltak egy csomó ideig...Hát, azt hittem kikapcsolom. Az eleje elmegy, de az utolsó 1 óra szánalmasan gyenge erőlködés és röhejes. Az első többször nézős, de ezt egyszer is szenvedés volt.

Szinkron is elég gyenge. Az első részben Simonyi Balázs volt a főszereplő Justin Long hangja. Ebben a részben viszont valami ismeretlen szinkronhangot kapott, arra a pármondatra amit szerepelt. Úgy, hogy Simonyi Balázs szinkronizált ebben a filmben is. Erre azért figyelhetett volna a szinkronrendező...

Jóval gyengébb mint az első rész. 10/3
DeanRain 2018 aug. 05. - 00:08:33
Nem rossz film ez. Kijavitva a korabbi hozzaszolot,nem visszanottek a labai,hanem visszavartak. A szarnyai sem maguktol nottek vissza miutan meterekre volt a testetol,hanem szinten visszavartak a testere. Az ugralasa nem szocsketol es egyeb allat evesetol tortent - Jezusom- hanem szimplan olyan emberfeletti erovel rendelkezett(a kocsi tetejet is feltepte),hogy lazan,egy kezzel,egy labbal is teljes testmagassagban tudott nagy tavolsagot ugrani. A neger srac ennek ellenere nem tudom hogy egy kezzel hogy tudta visszatartani ennyi ideig. A tuzzel valo megolese nem lett volna rossz otlet...megolheto lett volna..regeneralodni nem tud..mas emberek szeveivel testreszeivel egesziti ki a sajatjat. Ha porig hanvad,behajitjak a hamvakat a tengerbe,akkor soha nem eled ujra. Persze a keszitok nem fogjak kinyiratni,ugy ugrana a folytatas..
6/10
gimbiikeeh 2017 márc. 29. - 14:56:27 6/10
Félve ültem le megnézni az itt olvasott vélemények miatt. De egész kellemes csalódás volt. Abszolút nézhetõ kis thriller. Az elsõ részt nem láttam még. Sort fogok rá keríteni.

6/10
whitedoor41 2016 okt. 23. - 07:39:41 Előzmény Meklód fia
Amikor a csaj fejbe szúrta egy csõvel és az izé elvesztett egy darabot a koponyájából az sem regenerálódott. Inkább letépte a teljes fejét és egy másik srácéval helyettesítette. Ergo a képességeit, erejét más lényekbõl szerzi, mint a végé felé, amikor elvesztette a lábait és feltehetõen tücsköt, sáskát, v. nyulat lakmározhatott be és így tudott a fekete srác felé szökdelni.

A film tényleg tipikus amerikai... hatalmas kukorica farm. hosszú elhagyatott út, amin senki sem autózik, fõsulis tinik, sárga iskolabusz, kosaras fiúk, együgyû pom-pom lányok, feszülõ ellentétek a bõrszín és legmenõbb csaj miatt.

A legelején úgy konferálták fel, hogy minden 23. tavasszal eljön az izé, de a legelején, amikor a 10 éves szõke srác a madárijesztõket aggatta a kukorica már be volt érve, szóval nem úgy tûnt mintha tavasz lenne, inkább nyárutó - õsz, kivéve ha Ausztráliában vagy Dél Afrikában forgattak.
breeder 2015 nov. 03. - 23:47:52 Előzmény Meklód fia
na és mi van, ha a lény egy egeret eszik meg véletlenül?
akkor megszívta, nem?

viccet félretéve:

erre a filmre egy halom chipset be lehet tárazni, annyira popkorn mozis a története! :)
buncow 2015 máj. 17. - 01:31:11 Előzmény Meklód fia
spoiler

Nem visszanõttek, összevarrták õket. Azt én se értem miért nem égették el, de valószínûleg akkor meg kiderült volna, hogy tojást rakott valahova, vagy van egy felesége aki bosszút áll hehe, valami csavart biztos kitaláltak volna.
hzoli4 2015 máj. 16. - 17:53:29 Előzmény Meklód fia
Azért ha beküldték volna 1 fa aprítóba nincs az a regeneráló képessége ami újra összerakta volna újra :) .
Meklód fia 2015 febr. 23. - 09:01:41
Ez a rész is nagyon jó!

***Spoiler***
Ha valaki azt kérdi miért nem égették hamuvá a lényt a végén, akkor az legyen tisztában azzal, hogy a lény teste folyamatosan regenerálta magát. Nem lehet megsemmisíteni teljesen. A végén is mutatták, hogy hiába van téli álmában, a levágott végtagjai visszanõttek.
Haversrac 2013 máj. 10. - 14:42:09
Ebben is szerepel Justin Long bár még ezt a részt nem láttam. 1. részben õ volt a fõhõs:)
4/10
Rube 2013 jan. 20. - 01:42:46 4/10
Nem olyan jó, mint az 1.
7/10
horipapa. 2012 dec. 31. - 21:31:13 7/10
Nekem ez jobban bejött mint az elsõ rész, de egyikkel sincs bajom.
10/7
buncow 2012 dec. 31. - 20:02:20 Előzmény ghost_rider
Gondolom te is valami CGI-n szocializálódott tizenéves lehetsz, akinek az "atomzsírkirály" filmek közé olyan filmek tartoznak mint pl. a Transformers, de ennek a filmnek nem a látvány a lényege, hanem maga az a szituáció amibe a filmben szereplõk belekerülnek akár az elsõ, akár a második részben.. Szerintem a maszkmester profin tette a dolgát, bár vannak benne olcsón megoldott részek, de pont ez a lényege, ez nem egy 20th century fox vagy Walt Disney produkció, ez egy alacsony költségvetûsû horror, ami összevetve a mai kínálattal, szerintem kreatívra sikeredett és látványban sem rossz. Amúgy tökre menõ vagy meg kemény, hogy 1 sörtõl fejreállva, divatosabbnál divatosabb oltásokkal bombáztad a filmet, csakhogy a hasonlóan sekélyes "haverjaidnál" jó pontokat szerezz, de amúgy nem értelek, durvábbnál durvább bulikat csináltunk az elmúlt tizenakárhányévben, de filmezésre szinte sose vetemedtünk, ennyire untátok egymást? Vagy nem volt téma? Kellemetlen:S
buncow 2012 dec. 31. - 19:35:38
off:
Amúgy nem értem hollywood-ot, annyi fasza témában lehetne horrort csinálni, de valahogy a kreativitásuk tényleg 3 témában merül ki: gonosz kislányszellem, gonosz ház (esetleg ezek kombinációja) és a trancsírozós szadista horrorok (pl texasi láncfûrészes, halálos kitérõ, stb).. Én pl. szívesen látnék már, egy jól megcsinált boszorkányos horror-t valami blair witch project félét, pl. egy kelet-európai falu lenne a helyszín ahol a falu melletti erdõben élne egy boszorkány, de nem Grimm-esen (meseszerûen), hanem inkább Blair witch-esen lenne megoldva, na mindegy, szerintem erre még várni kell...
buncow 2012 dec. 31. - 19:22:10
Az elsõ rész ijesztõbbre sikerült, de ez is nagyon tetszik. Végre nem az a tucathorror, nem is japán feketehajúkislányos adaptáció, és nem is egy gonosz házról szól, végre valami egyedi, ami meg tud borzongatni rendesen, csak kicsit másfajta félelmekre alapoz, mint a már említett horror sztorik. Igazából két dolog zavart ezekben a filmekben, az elsõ részben a mobiltelefon, miközben elvileg kb. a 60-70-es években játszódik a történet (bár lehet az USA-ban már akkor is elterjedt dolog volt a mobil, nem tudom) a másik pedig az, ahogy a második rész kezdõdik, SPOILER: nem tudom milyen hosszan sikoltoztak egymásnak, de nekem legalább félórának tûnt (persze tudom, nem volt annyi) BILLYYY, APPPPAAAA, BILLYYY, APPPAAAAA, BILLYYYY, APAAAAAA, BILLLYYYY, APAAAAA, STB STB STB.... a kiáltozás elsõ másodpercei után, elkezdtem a szörnynek szurkolni...
10/10
TTSNBV 2012 dec. 29. - 02:21:02 10/10 Előzmény ghost_rider
Szerintem 2003-hoz képest nem is rossz!
Fõleg, hogy az elsõ rész után ez a második :D
Simán nézze meg aki még nem látta semmi kép sem szar, meg zs arra van másik limonádé inkább O, P kat :)
4/10
ghost_rider 2012 nov. 02. - 22:53:57 4/10
Te jó isten!
A sztori maga nem volt rossz, de a film egy szar!
A rendezõjének egy célja volt: Minél olcsóbban legyen megcsinálva, minden mást le kell szarni!
Komolyan, ez a film paintel volt csinálva..
Olyan szarul voltak a jelenetek megcsinálva, hogy inkább elment vígjátéknak mint horrornak vagy thillernek.
Ha egyedül néztem volna, ez 1/10 lenne. De mivel jó társaságban, röhögve, pia és egyéb hangulatfokozó dolgok mellett néztem, így megkapja a 4/10 et.
8/10
beresmonkey 2012 júl. 03. - 23:31:48 8/10
Az elsõ rész baromi jó volt, ez épp csak egy kicsivel gyengébb, de még így is eléggé nézhetõ.
Összes hozzászólás