Akik mi vagyunk

Bakancslistához adom
We Are Who We Are
15 éven aluliak számára nem ajánlott olasz-amerikai drámasorozat, 65 perc, 2020

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az Oscar-jelölt Luca Guadagnino (Szólíts a neveden) egyedülálló filmes stílusát most nyolcrészes sorozatban élvezhetjük az HBO jóvoltából. A két amerikai gyerek egy olaszországi amerikai katonai támaszponton él. Tanúi lehetünk a felnőtté válásuknak: a barátságuknak, identitáskeresésüknek, az első szerelemmel való találkozásuknak, minden olyan dolognak, ami egy tinédzsert foglalkoztat. A történet bárhol a világban megeshet, de ebben az esetben olasz-Amerika kis szegletében játszódik.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Richard Harper
Fraser Wilson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Inez Fedra júl. 03. 16:53:06 1/10
Ez valami minősíthetetlen ocsmány gagyi összevisszaság
10/10
P.Frusciante jan. 27. 14:35:07 10/10 Előzmény Agika111
Látszik, hogy milyen megosztó ez a stílus, én 10 re értékeltem, te 1 re, az összesítés pedig 5 pont.
1/10
Agika111 2020 nov. 03. - 20:13:44 1/10
Ez a sorozat minden kritikán aluli. Végig reménykedtem benne, hogy valami kijön a végére a teljesen ütődött, végtelenül elrajzolt, maniros meséből. Hát semmi. Azf idáig is tudtuk, hogy a magukrahagyott fiatalok zavarodottá tudnak válni. A rengeteg rendezői hibából csak kettőt említek. A kamaszok másodszor is ugyanabba a villába törnek be, és masodszor is mindent tökéletes rendben ( és védelem nélkül találnak ), valamint a támaszpont ezredes asszonya, mikor az afganisztáni támadás hazaszállított áldozatait fogadja, gyakorló ruháját melle mutogatásával egész stábja elött cseréli díszegyenruhára.
10/10
P.Frusciante 2020 szept. 23. - 09:21:52 10/10
10/10 eddig. Mivel még csak az első két rész jött ki HBO GO-n. Aki szereti a rendező stílusát, akinek bejött a 'Call me by your name ' , az ebben a sorozatban sem fog csalódni. Nagyon erős hangulatteremtés, szépen felvett képek, izgalmas, mély karakterek. És bizony lassan, komótosan folydogáló cselekmény. Aki valami pörgős, harsány sorozatra vágyik, annak nem biztos hogy ez be fog jönni. Akit viszont megigéz Luca Guadagnino stílusa, az szeretni fogja.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu