Akrobatikus Rock'n'roll Európa-bajnokság; Székesfehérvári Vörösmarty Színház

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Két sikeres Rock'n'Roll World Masters verseny után ezúttal az Akrobatikus Rock'n'roll Európa-bajnokságát rendezik meg Székesfehérváron; a rangos eseménynek a Vörösmarty Színház ad otthont április 26-án. A látványos versenyen tizenhat európai ország legjobb párosai méretik meg magukat: minden országból három páros vehet részt a versenyen. Az Európa-bajnoki cím mellett a 2009-es, Kaohsiung Taiwanban rendezendő világjátékokra is kvalifikáló pontokat szereznek a párok. A selejtezők délután négykor kezdődnek, a döntőkre fél nyolcra várják a közönséget.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
hydrogen 2008 máj. 05. - 00:17:42
Hello!
Na nem azért, hogy itt kötözködjek, de mintha egy éve ugyanezt a mûsort láttam volna. Ugyanezek a táncosok, ugyanezek a zenék, ugyanígy Oláh Ibolya. Komolyan ismétlés volt, vagy volt egy 1 órás deja vu-m???
yodus 2008 máj. 05. - 00:04:39
Szuperok aq táncosok, de Oláh Ibolya ahogy kinézett, az borzalom. Hogy engedhették így szinpadra? Az Aidában, meg a hangja, hát nem értem. Kellett ez ide?
emheni 2008 máj. 04. - 23:23:43
Oláh Ibolya melegítõben. Gratulálok! Az est házigazdái is elég gyatrán teljesítenek. A táncosok viszont gyönyörûek, és ez a lényeg!!!