a'la CAR

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

A műsor nagy kaland, amely az ország legszebb, legkülönlegesebb helyszínein, az ország legszebb és legkülönlegesebb járműveivel készül. A sorozat epizódjainak segítségével megismerkedhetünk a világ autógyártásának legújabb hajtásaival, amelyekkel kapcsolatban a műsor készítői egy sajátos hangulatot igyekeznek átadni nézőiknek. Az a'laCAR vezetéstechnikai sorozata Magyarország legkorszerűbb vezetéstechnikai pályáján egyedülálló szakmaisággal és stílusban próbálja oktatni az autóvezetőket. A műsor csúcspontját egy-egy különleges jármű megismerése adja. Ennek érdekében a műsorvezető beleveti magát a hazai érdekességek bugyrába és mindent egy picit a megszokottól eltérő módon kutat fel és mutat be, ami által a néző is bepillantást nyerhet egy olyan világba, amit talán kevesen ismernek. Ha pedig a "küldetése" úgy kívánja, minden extrém tevékenységet kipróbál.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
goteki 2015 jan. 17. - 11:46:10
Az valami íratlan szabály a médiában, hogy autós mûsorhoz kizárólag degenerált gyökereket lehet mûsorvezetõnek választani?
wowow 2014 nov. 29. - 12:16:09
Ez feszt zabál mûsorban.
wowow 2014 jún. 28. - 12:20:12
Ismétlést adnak! Eszem-f*szom megáll!
Erre már nincs szó, hogy ismélést adnak! BLÖ!
Nem bírtak a nyárig annyi anyagot felvenni, hogy nyáron azokat leadják? Amatõrök alatti szintet sem elérõ béna banda. Szégyen!
1/10
Gábor Annus 2014 jún. 18. - 15:58:30 1/10
ez a mûsor minõsíthetetlenül gyenge...
Nem értem az rtl-t!
Van két "autós" mûsora az alacar és a 4ütem egyik jobb mint a másik. A 4ütem jobban hasonlít egy autós mûsorra mint az alacar de az meg rövid és néha elmarad az alacar viszont mindig megy és kínszenvedés végignézni ezenkívül egy egészséges ember is epilepsziás rohamot kap az ideges vágástól!
Kérdezném az rtl-t nem lehetne valami értelmes, tartalmas mûsort összehozni???
1/10
heidfeld67 2014 ápr. 26. - 11:56:50 1/10 Előzmény Xtrem
Mûsort megnézve viszont lehet, hogy vissza fogod sírni Gyulai Balázst, mert ettõl még az is nagyságrendekkel jobb volt...
1/10
heidfeld67 2014 ápr. 19. - 12:44:38 1/10
Én ahogy a kommenteket olvasom a netes mûsorújságok alatt, nem osztom azt a felvetést, hogy bárminemû figyelem kísérné ezt a mûsort, különösen azután, hogy én is megpróbáltam végignézni több részt, de annyira idegesítõ, sõt irritáló a mûsorvezetõ személye, szereplése a mûsorban, hogy 5-10 perc után elmenekültem errõl a mûsorról, a fórumok alapján sokakkal együtt.
wowow 2014 jan. 18. - 17:14:58 Előzmény Bergo
A mai epizódban is evés "közben" tesztelt.

A Drájving kemp hángöri-s részek elég unalmasak, se nem izgalmas, se nem érdekes, se nem hírértékkel nem szolgálnak. Nyugodtan kihagyhatnák. A meghívott alanyoknak nem tudom, hogy miért mondja búcsúzáskor, hogy visszavárja õt (õket). Ez nem más, mint a kamerának, nézõnek szóló jópofizás, felesleges udvariaskodás.

Amikor Herczig Norbihoz viszi az autót és már lefutja a versenykört, majd utána amikor kiszáll a kocsiból, akkor köszön neki a mûsorvezetõ. Azt sugallja, hogy a tesztautót elvezeti a versenypályára, felkészítik a gépet és a pályát, a versenyzõ tesz vele pár kört, a végén a gyors kört (ami megy adásba) és egészen addig nem találkozik H.Norbival. Elég béna interpretálás. Ezt még meg lehet bocsátani. De a drájving kemp hángöri-s nyomorulatot nyugodtan kihagyhatnák. Olyankor szoktam elkapcsolni, vagy kimenni a konyhába.
1/10
Xtrem 2013 okt. 26. - 10:46:10 1/10
A fényképeket elnézve (és a mûsort még nem látva) máris elmondható annyi pozitívum, hogy legalább nem a Gyulai Balázs vezeti a mûsort - holott elég sokáig "ragaszkodott" hozzá a ReteKlub az Autómánia nevezetû minõsíthetetlenül sz@r autós mûsorában...
1/10
Bergo 2013 okt. 12. - 12:13:58 1/10
Ez félig fõzõs mûsor :S a másik fele pedig kis részben autós nagy részben pedig egyéb jármûs. Ki a célcsoportja ennek a mûsornak?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu