Albert, a fura fazon

Bakancslistához adom
Albert est méchant
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 85 perc, 2004

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Patrick Lechat (Christian Clavier) egy nap arra ébred, hogy az adóhivatal rátette kezét minden vagyonára, és pénzmosással vádolja. Rég nem látott apja váratlan halála kiutat jelenthet, csakhogy kiderül, a hatalmas vagyont apja féltestvére, Albert örökölte. Patrick egy szigeten talál rá a bogaras öregre, aki hajlandó Párizsba utazni, hogy lemondjon a pénzről. Csakhogy Albert több mint furcsa: ami a szívén, az a száján, és meglehetősen radikális nézeteket vall az életről úgy általában.

Stáblista:

Szereplők

Patrick Lechat
Albert Moulinot
Barbara Lechat
Chelsea
James Lord Cooke

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Dörflinger 2020 jún. 06. - 22:06:51 5/10
Eszement francia tucat "vígjáték". Néha egy mosoly kiült az arcomra, de azt egy kezemen meg tudom számolni. Erőltetett... 5/10
3/10
Nótárius 2020 jún. 06. - 21:52:55 3/10
Eleinte úgy tűnt, hogy talán lesz egy olyan jó hangulata, ami valamelyest kárpótol majd a vígjátéki derű hiányáért. Aztán be kellett látnom, hogy erre a filmes zűrzavarra épp az alpárias harsányságú hangulattalansága a legjellemzőbb. Aztán viszont még el-elmosolyodni is csak addig tudtam rajta, amíg remélhettem, hogy talán mégiscsak lesz benne valami érdekes a rakoncátlan vadmalacon kívül.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu