Álomhajó - Mézeshetek Zambiában

Bakancslistához adom
Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise nach Sambia
német romantikus dráma, 2009

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A nászútszervezők, Marie és Daniel ez alkalommal az utasaiknak egy különösen kalandos, viszont romantikus utat készítettek elő az afrikai Zambiába, a Viktória-vízeséshez. Az afrikai kontinens legszebb tájain keresztül vezet az út, minden látható, amit csak a vadon kínálhat: szavanna, a Zambézi-folyó, vadállatok és persze a hatalmas őserdők…

Az Álomhajó teljes személyzete mindent megtesz, hogy a két házaspár: Dagmar és Frank Schaper, valamint Anne és Stefan Maierhofer számára a fedélzeten töltött idő a lehető legkellemesebb legyen.

Az új fitness-edző, Inka is gondoskodik a jó hangulatról. Sőt még azt is sikerül elérnie, hogy a nászútszervezők is bekapcsolódjanak a versengésbe. Inka cserében pedig megígéri, hogy a gálaműsoron fellép, mint énekes.

Paulsen kapitány örömmel nyugtázza, hogy a Schaperékkel egy ezüstlakodalmas párt is köszönthet a fedélzeten, ugyanis Schaperék az ezüstlakodalmukkal szeretnék pótolni az akkoriban elmaradt nászútjukat, és a fedélzeti lelkész előtt újra kimondanák, megismételnék az „IGEN”-t. Az esküvő napján viszont kiderül, hogy a 25 évvel ezelőtti házassági kivonaton nem szerepel az anyakönyvvezető aláírása. Éppen ezért, most a hajón fognak először házasságot kötni. Dagmarnak viszont hirtelen kételyei támadnak: vajon még egyszer feleségül menjen-e az önző és gyakran udvariatlan Frankhoz, most amikor hivatalosan még szabad?

Dagmar épp ezen meggyőződés miatt bátran nemet mond a fedélzeti lelkész előtt. Frankot ez sokkolja. Számára mindig is nagyszerű volt ez a házasság, huszonöt éven át minden pont a kívánsága szerint történt. Dagmar a zambiai utazás idejére gondolkodási időt kér a „férjétől”, amit annak el is kell fogadnia. Dagmar szeretné látni, hogy a férje a jövőben valóban nagyobb figyelemmel lesz-e iránta. Rolf, a velük utazó egykori esküvői tanújuk és mindkettőjük barátja, állandóan vívódik, és szeretne mindenképp pártatlan maradni a két barátja dolgában…

Az ifjú pár, Anne és Stefan Maierhofer viszont élvezi a szertartás minden percét. Azért választották a zambiai utat, mivel vásároltak ott egy farmot, és szeretnének ide kivándorolni. Még az MS Deutschland fedélzetén megtudja Anne a hajóorvostól, Dr. Schrödertől, hogy terhes. Így még nagyobb reményekkel várja a rájuk váró jövőt.

Alighogy megérkeznek Zambiába, rájön az ifjú pár, hogy az ügynökük alaposan rászedte. A farmon nincs víz, és a ház nemigen lakható. A nagy álmuk szertefoszlik. Daniel és Marie viszont nem hagyja a kivándorló párt pácban. Daniel együtt Maierhoferékkel elindulnak, hogy feltárják a csalás részleteit. Rögtön meglepetéssel szembesülnek…

Marie és Daniel is lenyűgözve szemlélik, hogy ezúttal mennyire eltérő a két házaspárjuk. Marie felteszi magának a kérdést, vajon minden pár huszonöt év házasság után olyan lesz, mint amilyenek Schaperék? Daniel ugyanakkor továbbra is hisz a házasságban. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy a nagy szerelmet is egy apró félreértés komolyan megingathatja…

Stáblista:

Szereplők

Daniel Bergmann
Paulsen kapitány
Dagmar Schaper
Frank Schaper

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i okt. 25. 18:42:12 10/10
Egy, azaz egyetlen szavazat erre az epizódra... Vajon miért?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu