Álomhotel: Brazília

Bakancslistához adom
Das Traumhotel: Brasilien
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-osztrák romantikus film, 89 perc, 2012

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Markus inkognitóban Brazíliába utazik, mert gondok akadnak az egyik ottani szállodával. A szálloda vezetője, Markus lánya, Leonie. A szállodából tárgyak tűnnek el, valaki ellopja mások tárgyait. Ricardo, a szálloda egyik zenésze, Leonie barátja, rendszeresen ételt visz az utcagyerekeknek, Leonie és Markus tudta nélkül. Anna-val, a húgával, gondoskodnak a gyerekekről. Anton anyja, Sarah, írónő és még a szabadsága alatt is a regényírással foglalkozik a fia helyett, aki így Ricardo-hoz csapódik és eljár vele a gyerekekhez.
Henriette és Leopold egy idősebb pár, akik állítólag 50. házassági évfordulójukat jöttek Brazíliába ünnepelni. Leopold fia, Götz és annak felesége, Silke utánuk utaznak, mivel aggódnak, hogy Leopold egy hozományvadász nő karmai közé került. Henriette, aki a haláltól menekült meg, a megfontolt Leopold-ot mindenféle kétes kalandba viszi bele.
Bea-ról, Leonie asszisztenséről, aki féltékeny, amiért Leonie kapta meg az igazgatói állást, kiderül, hogy ő a felelős a szállodában felmerülő nem egy problémáért.

Stáblista:

Szereplők

Markus Winter
Henriette von Lichterhagen
Leopold Wagner
Leonie Winter
Sarah Ingenhoven

Hozzászólások

Szerinted?
Xtrem 2016 szept. 19. - 11:57:40
Én az "eredetit" nem láttam, szóval nincs viszonyítási alap.
A film nézhetõ, bár elég sok mindent már elõre lehetett tudni/várható volt. Hiányzott belõle egy slusszpoén, vagy valami váratlan fordulat.
És persze a kötelezõ happy end sem maradt el...
P@nni 2016 ápr. 28. - 16:40:40
Grrr.... nem elég, hogy más a sziknron, de Leoni-t is másik színésznõ alakítja. :(